Рецепт Пісочний торт з варенням фото

Пісочний торт з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У пошуках простого і смачного варіанти домашньої випічки обов'язково зверніть увагу на цей рецепт приготування пісочного торта з варенням. Апетитно, швидко і презентабельно.

Опис приготування:


  • Борошно - 400 грам
  • Маргарин - 150 грам
  • Цукор - 120-150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Варення - 350-400 грам
1
Спершу, звичайно ж, потрібно приготувати тісто. Для цього яйця вбити в невелику мисочку і з'єднати з цукром.
2
Збити віночком або міксером, поки маса не стане біліти.
3
Маргарин повинен бути м'яким, так що його краще дістати з холодильника заздалегідь. Також в класичний рецепт пісочного торта з варенням можна використовувати вершкове масло. Додати маргарин до яєчно-цукрової маси і продовжити збивати до однорідності.
4
Поступово підсипати муку, замішуючи тісто. Також можна всипати дрібку ваніліну для аромату.
5
Тісто має вийти досить крутим.
6
Розділити його на 4-5 частин, кожну з яких тонко розкачати на поверхні, присипаної борошном.
7
Викласти на деко і відправити в розігріту духовку. Випікаються коржі досить швидко, чим тонше, тим швидше.
8
Готові коржі потрібно остудити і додати їм однакову форму. Для цього можна використовувати круглу тарілку, наприклад, або чистий аркуш паперу, наприклад. Обрізки можуть стати в нагоді, щоб прикрасити пісочний торт з варенням в домашніх умовах зверху.
9
Кожен корж потрібно рясно змастити варенням і викласти один на одного.
10
Прикрасити зверху тортик також можна шоколадною глазур'ю, наприклад. Залишити його на пару годин, щоб дати як слід просочитися.

Схожі рецепти