Рецепт Торт з грушевим кремом фото

Торт з грушевим кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Груша
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Груші можуть стати прекрасною основою для торта, що відмінно доводить даний рецепт. Частина груш використовується для начинки, інша частина - для ніжного крему. Так смачно, що пальчики оближеш!

Опис приготування:

Приготуємо торт з грушевим кремом в домашніх умовах. Такий десерт стане приємним сюрпризом на будь-якому святковому заході, адже торт має яскравий запам'ятовується смаком і просто супер грушевим ароматом. Для приготування рекомендую використовувати груші солодких сортів. Хай щастить!

  • Груші - 3 штуки
  • Вершкове масло - 225 грам
  • Цукор коричневий - 250 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Мед - 350 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Йогурт - 250 грам
  • Вершки - 50 грам
торт з грушевим кремом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
торт з грушевим кремом - фото крок 2
Груші промиваємо, нарізаємо шматочками, видаливши серцевину.
торт з грушевим кремом - фото крок 3
Розтопіть на сковороді вершкове масло (100 грамів). Додайте коричневий цукор (125 грамів).
торт з грушевим кремом - фото крок 4
Додайте груші, обсмажте їх на повільному вогні до прозорості, акуратно помішуючи лопаткою, щоб не пошкодити.
торт з грушевим кремом - фото крок 5
У глибокій тарілці змішуємо: борошно, соду, мелений імбир, корицю, мускатний горіх. Перемішайте.
торт з грушевим кремом - фото крок 6
В окремій ємності збиваємо цукор (125 грамів) і м'яке вершкове масло (125 грамів). Маса повинна придбати світлий відтінок.
торт з грушевим кремом - фото крок 7
Продовжуючи збивати, додаємо мед.
торт з грушевим кремом - фото крок 8
По одному вводимо яйця.
торт з грушевим кремом - фото крок 9
Чергуючи з йогуртом і продовжуючи збивати масу, введіть сухі інгредієнти.
торт з грушевим кремом - фото крок 10
Застелите дно рознімної форми пергаментом. Красиво викладіть туди груші (частина залиште для крему).
торт з грушевим кремом - фото крок 11
Зверху влийте тісто. Помістіть майбутній торт в духовку, прогретую до 160 градусів. Випікайте 1 час. Готовність перевірте шпажкою, якщо виходить сухою з бісквіту, значить готово.
торт з грушевим кремом - фото крок 12
Готовий торт викладіть остигати на решітку, а потім акуратно переверніть на тарілку. Тим часом приготуємо крем. Поверніть залишилися груші на сковорідку, влийте вершки. Доведіть до кипіння, а потім варіть до м'якості і однорідності, постійно помішуючи. Збийте вийшов грушевий крем віночком, полийте їм торт. Смачного!

Схожі рецепти