Рецепт Торт з грушевим кремом фото

Торт з грушевим кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Груша
На святковий стіл
Випічка, Торти

Груші можуть стати прекрасною основою для торта, що відмінно доводить даний рецепт. Частина груш використовується для начинки, інша частина - для ніжного крему. Так смачно, що пальчики оближеш!

Приготуємо торт з грушевим кремом в домашніх умовах. Такий десерт стане приємним сюрпризом на будь-якому святковому заході, адже торт має яскравий запам'ятовується смаком і просто супер грушевим ароматом. Для приготування рекомендую використовувати груші солодких сортів. Хай щастить!

  • Груші - 3 штуки
  • Вершкове масло - 225 грам
  • Цукор коричневий - 250 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Мед - 350 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Йогурт - 250 грам
  • Вершки - 50 грам
торт з грушевим кремом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
торт з грушевим кремом - фото крок 2
Груші промиваємо, нарізаємо шматочками, видаливши серцевину.
торт з грушевим кремом - фото крок 3
Розтопіть на сковороді вершкове масло (100 грамів). Додайте коричневий цукор (125 грамів).
торт з грушевим кремом - фото крок 4
Додайте груші, обсмажте їх на повільному вогні до прозорості, акуратно помішуючи лопаткою, щоб не пошкодити.
торт з грушевим кремом - фото крок 5
У глибокій тарілці змішуємо: борошно, соду, мелений імбир, корицю, мускатний горіх. Перемішайте.
торт з грушевим кремом - фото крок 6
В окремій ємності збиваємо цукор (125 грамів) і м'яке вершкове масло (125 грамів). Маса повинна придбати світлий відтінок.
торт з грушевим кремом - фото крок 7
Продовжуючи збивати, додаємо мед.
торт з грушевим кремом - фото крок 8
По одному вводимо яйця.
торт з грушевим кремом - фото крок 9
Чергуючи з йогуртом і продовжуючи збивати масу, введіть сухі інгредієнти.
торт з грушевим кремом - фото крок 10
Застелите дно рознімної форми пергаментом. Красиво викладіть туди груші (частина залиште для крему).
торт з грушевим кремом - фото крок 11
Зверху влийте тісто. Помістіть майбутній торт в духовку, прогретую до 160 градусів. Випікайте 1 час. Готовність перевірте шпажкою, якщо виходить сухою з бісквіту, значить готово.
торт з грушевим кремом - фото крок 12
Готовий торт викладіть остигати на решітку, а потім акуратно переверніть на тарілку. Тим часом приготуємо крем. Поверніть залишилися груші на сковорідку, влийте вершки. Доведіть до кипіння, а потім варіть до м'якості і однорідності, постійно помішуючи. Збийте вийшов грушевий крем віночком, полийте їм торт. Смачного!

Схожі рецепти