Пиріг з грушевим варенням
(покроковий рецепт з фото)
Це найшвидший, простий і дешевий пиріг, який ви коли-небудь готували. Він дуже смачний і з ідеальною начинкою. Такий пиріг буде частим гостем на вашому столі, та й готувати краще подвійну порцію.
Зробив, як приготувати смачну випічку швидко і легко? Я з вами поділюся, напевно, найшвидшим, простим і дешевим рецептом приготування пирога з грушевим варенням. Ніжний і смачний, легкий в приготуванні пиріг завжди виручить, якщо хочеться солодкого, а часу мало. А ароматна начинка з грушевого варення ідеально підходить для начинки цього пирога.
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Вершкове масло або маргарин - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Грушеве варення - 0, 5 L
Насамперед включаємо духовку на 180 градусів. А тим часом добре охолоджене або заморожене масло натираємо на тертці.
В іншому посуді змішуємо сухі інгредієнти, додаємо суміш до масла, руками розминаємо все в крихту.
У форму викладаємо половину крихти, вирівнюємо по всій поверхні.
Зверху рівномірно розкладаємо варення з груш. Начинку в пирогах я люблю, тому варення беру багато. Якщо варення рідке, відкиньте його на друшляк, нехай зайвий сироп стече.
Посипаємо поверх варення залишилася крихтою, відправляємо пиріг в духовку запікатися (з 20 хвилин). Дайте пирогу трохи охолонути - і подавайте до столу!