Торт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 9 г. 0 хв.
Коли настає пора збору фруктів і здешевлення їх на ринку, то це не може не радувати. Закуповувати солодкими плодами і в голові уявляєш, що ж з них можна смачного приготувати ...
Опис приготування:
В першу чергу на думку спадають свіжі десерти. Саме таким рецептом я і хочу поділитися. Нижче я описала, як приготувати торт з фруктами. Ми будемо робити його без випічки і з вершково-йогуртовій основою. Знайдеться багато шанувальників подібного страви. Особливо його полюблять всі ті, хто не дуже любить бісквіти.
- Пісочне печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Вершки 35% - 200 грам
- Натуральний йогурт - 250 грам
- Цукор - 70 грам
- Желатин - 12 грам
- Малина - 200 грам
- Згущене варене молоко - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вода кип'ячена - 0, 5 склянки
- Банан - 2 штуки
- Консервований персик - 3 штуки
- Мигдальні ліпесткі - 50 грам
Печиво подрібніть в дрібну крихту.
До крихтам додайте згущене молоко і масло. Замішайте"тісто" .
"Тісто" утрамбуйте в знімну форму для випічки і приберіть на півгодини в холодильник.
Замочіть желатин в воді, залиште його набухати хвилин на 40. Потім підігрійте до повного розчинення.
У мисці збийте міксером вершки з цукром.
Наріжте на дрібні шматочки персики. З'єднайте їх з малиною, вершками, желатин, йогуртом і лимонним соком. Добре перемішайте.
Банан чистий, поріжте і розкладіть на основу з печива. Зверху залийте йогуртово-вершкової масою.
Торт закрийте харчовою плівкою і приберіть на ніч в холодильник. При подачі прикрасьте десерт мигдалем і малиною. Приємною дегустації!