Торт «йогуртовий»
(покроковий рецепт з фото)
Йогуртовий торт виходить неймовірно легким, смачним і апетитним. Дуже швидко готується, на основі фруктів і йогурту. Ну просто ідеальний літній рецепт! обов'язково приготуйте!
Це класичний рецепт приготування торта "йогуртовий" . Даний торт готується на основі йогуртовій маси. Корж для нього робиться з печива з вершковим маслом. Начинкою послужать ківі і банани. Торт прекрасно підходить, як десерт на дитячі свята, дні народження і тд. Хай щастить!
- Вершкове масло - 70 грам
- Банани - 2 штуки
- Желатин - 4 чайних ложки
- Ківі - 4 штуки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Печиво пісочне - 200 грам
- Вода - 0, 5 склянки
- Йогурт - 500 мілілітрів
- Цукор - 70 грам
- Мигдаль - 40 грам
Подрібнене печиво змішайте з розтопленим вершковим маслом.
Роз'ємну форму застеліть папером для випічки, викладіть печиво і утрамбуйте його по всьому дну. Надішліть форму в холодильник на 30 хвилин.
Желатин заливаємо половиною склянки води, залишаємо його розбухати на пів години.
Ківі дрібно нарізаємо.
З'єднайте ківі, цукор і лимонний сік. Поставте каструлю на середній вогонь і прогрійте 3 хвилини, потім остудіть.
У сироп вливаємо йогурт і желатин і перемішуємо.
На корж викладаємо кілька порізаних бананів.
Заливаємо йогуртовой масою і ставимо в холодильник на 1 час.
Через годину виймаємо торт з холодильника, видаляємо папір. Зверху прикрашаємо скибочками ківі.
Смачного!