Рецепт Торт «Вкусняшка» фото

Торт «Вкусняшка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Шоколад , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вам спробувати приготувати на святковий стіл дуже смачний шоколадний торт з лимонним ароматом. Крем приготуємо дуже незвичайний. Заходьте і дивіться рецепт!

Опис приготування:

Поєднання шоколадного бісквіта з лимонним кремом досить незвично, але в цьому і загадка. Торт виходить шалено смачний і дуже ніжний. Головне перед тим, як різати, потримайте торт трохи при кімнатній температурі.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 230 грам
  • Борошно - 230 грам
  • Вершкове масло - 280 грам(80 г - в тісто, 200 г - в вершках)
  • Молоко - 360 грам(160 г - в тісто, 200 г - в вершках)
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штук (великий)
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Шоколад - 200 грам
  • Вершки від 33% - 80 грам
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
торт
Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром.
торт
Окремо доведіть до кипіння молоко з маслом. По черзі вводите в пишну яєчну масу борошно з содою і молочну суміш. Заважайте акуратно, щоб маса залишалася пишною.
торт
Потім введіть какао і вилийте тісто в форму для випічки (22 см). Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-50 хвилин.
торт
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 3-4 коржа.
торт
Для приготування крему зваріть густу-прегустой манну кашу. Остудіть.
торт
М'яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою.
торт
З лимона зніміть цедру і вичавіть сік. Додайте до масла.
торт
Додайте остигнула манку і все добре збийте до однорідності.
торт
Коржі просочуйте солодким сиропом або просто водою. Прошарками коржі кремом і зберіть торт. Поставте торт в холодильник, щоб він застиг.
торт
Для шоколадної глазурі розтопіть шоколад з вершками. Остудіть.
торт
Полийте торт шоколадом і прикрасьте по урочистої нагоди.
Приємного свята!

Схожі рецепти