Рецепт Торт «Пікова дама» фото

Торт «Пікова дама»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Любителі простої домашньої випічки і чорносливу, спеціально для вас хочу запропонувати цей рецепт. Повітряний корж, ніжний крем, насичений смак сухофруктів - дивно вдалий варіант для всієї родини.

Хочу розповісти вам, як приготувати торт "пікова дама" . Він гарний у першу чергу тим, що з досить простих інгредієнтів у вас вийде вишуканий смак, апетитний зовнішній вигляд і досить великий обсяг. Як солоденького до чаю вам обов'язково сподобається. Рекомендую рецепт на замітку!

  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка(+ в крем за смаком)
  • Мед - 50 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Крем - 2 склянки
  • Чорнослив - 1 Склянка
торт
1. Відразу ж включайте духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. Акуратно відокремте білки від жовтків. Поділіть цукор навпіл і збийте обидві маси окремо. Після акуратно з'єднайте разом.
торт
2. Додайте трохи рідкого меду.
торт
3. Слідом - соду або розпушувач.
торт
4. Всипте просіяне борошно і замісити однорідне тісто без грудочок.
торт
5. Акуратно вилийте у жароміцних форму і відправте в духовку.
торт
6. Випікайте корж 30-40 хвилин до рум'яності. Після остудіть як слід.
торт
7. І акуратно розріжте на два коржі.
торт
8. Для приготування крему збийте сметану з цукром ...
торт
9. ... І вареним згущеним молоком.
торт
10. Викладіть корж на тарілку для подачі. Змастіть його кремом.
торт
11. Розподіліть зверху рівним шаром чорнослив.
торт
12. Зверху - другий корж і знову крем. Залиште тортик, щоб він просочився, на пару годин. А перед подачею прикрасьте.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти