Рецепт Торт «Nyyu Йорк» фото

Торт «Nyyu Йорк»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ніжний вершковий смак з тонкими нотками лимона - торт"Нью Йорк" стане ідеальним рішенням для будь-якого свята. Це класичний варіант вишуканого десерту, смак якого справді незабутній.

Опис приготування:

Класичний торт"Нью Йорк" за цим рецептом виходить завжди на 100%, якщо взяти правильний сир. У моєму арсеналі цей рецепт на почесному місці, оскільки торт виходить неймовірно смачним. Незважаючи на тривалість його приготування і копіткість, результат виправдає всі старання. Прикрасити можна сиропом або сезонними ягодами / фруктами. Крім цього, до такого чізкейк підійде будь-який топпинг.

  • Печиво - 320 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сир"Філадельфія" - 900 грам
  • Цукор - 220 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Крем - 160 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Лимонна цедра - За смаком
торт
1. Представлені інгредієнти розраховані на торт у формі розміром 23 см. Для цього десерту використовується м'який сир"Філадельфія" , можна взяти і"Маскарпоне" або аналогічний сир.
торт
2. Відразу нам потрібно зробити основу з печива. Для цього помістіть його в блендер і подрібніть до стану крихти. Додайте розтоплене вершкове масло і перемішайте до однорідного стану.
торт
3. Візьміть форму для випічки і викладіть основу (разом з бортиками). Для 100% впевненості застелите основу пергаментом. Надішліть в морозильну камеру до повного застигання печива з маслом.
торт
4. Тим часом приготуємо крем: змішуємо за допомогою міксера сир з цукром. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. По одному додаємо яйця: наступне додаємо тільки до повного збивання попереднього. Виходить гладкий і пишний крем.
торт
5. Потім додаємо сметану, ванільний екстракт або ванілін і цедру лимона (можна лимонний сік). Збиваємо знову все міксером до однорідності.
торт
6. Виливаємо крем в нашу основу і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні. Щільно оберніть фольгою форму для випічки, щоб не потрапила вода. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Тепер форму для випічки потрібно поставити в піддон з високими бортами. Наливаємо туди воду так, щоб вона була до середини форми з чізкейк. Випікаємо близько 60 хвилин при температурі 160 градусів.
торт
7. Через зазначений час вимикаємо духовку і відкриваємо двері. Ми залишаємо чізкейк до повного охолодження в такому положенні в духовці.
торт
8. Після повного охолодження накриваємо плівкою і відправляємо на 8 годин в холодильник.
торт
9. Потім знімаємо форму і прикрашаємо чізкейк за смаком. У мене це були сезонні фрукти і ягоди.

Схожі рецепти