Рецепт Торт Наполеон по госту фото

Торт Наполеон по госту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Простий рецепт приготування святкового і всіма улюбленого торта Наполеон. Такий торт прикрасить будь-який святковий стіл, порадує і дітей, і дорослих. А вже ласунів Наполеон і зовсім приводить у захват!

Опис приготування:

Торт Наполеон - смачне кондитерський виріб з листкового тіста прослоенних ніжним кремом. Приготований в домашніх умовах торт Наполеон в рази смачніше покупного, тому я не бачу причин не спробувати приготувати цей тортик. Рецепт приготування Наполеона дуже простий, потрібно всього лише трохи часу і гарний настрій

  • Сліочное масло - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Заварний крем - 400 грам
торт Наполеон по госту - фото крок 1
Вершкове масло необхідно нарізати невеликими кубиками.
торт Наполеон по госту - фото крок 2
Змішуємо масло, борошно і розпушувач.
торт Наполеон по госту - фото крок 3
Перетираем в крошку.
торт Наполеон по госту - фото крок 4
Тонкою цівкою вливаємо в суху суміш пиво.
торт Наполеон по госту - фото крок 5
Місимо м'яке, еластичне тісто.
торт Наполеон по госту - фото крок 6
Ділимо наше тісто на 8 частин, кожну загортаємо в харчову плівку - і в холодильник на годину-дві. Тим часом можна приготувати заварний крем (рецепт є на цьому сайті), а можна цього не робити і приготувати торт, наприклад, зі згущеним молоком.
торт Наполеон по госту - фото крок 7
Дістаємо готове тісто з холодильника, розгортаємо з кожної кульки корж.
торт Наполеон по госту - фото крок 8
За допомогою формочки (наприклад, квадратної тарілки) надаємо коржам потрібну квадратну форму. Протикаємо кожен корж виделкою в декількох місцях. Запікаємо кожен корж окремо, приблизно по 10-12 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
торт Наполеон по госту - фото крок 9
Готові коржі охолоджуємо.
торт Наполеон по госту - фото крок 10
Промащуємо коржі нашим кремом (або згущеним молоком, дивлячись що ви використовуєте).
торт Наполеон по госту - фото крок 11
Верхній корж НЕ промазуємо. Загортаємо торт в харчову плівку і ставимо в прохолодне місце (але не в холодильник) на ніч.
торт Наполеон по госту - фото крок 12
З решти обрізків тесту формуємо корж будь-якої форми, випікаємо як і попередні, а потім подрібнюємо в крихту.
торт Наполеон по госту - фото крок 13
Тепер промазуємо кремом верхній корж і боки торта, і посипаємо все зробленої нами крихтою.
торт Наполеон по госту - фото крок 14
Даємо торту трохи постояти, після чого розрізаємо і подаємо. Приємного!

Схожі рецепти