Торт на День Народження
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви не володієте видатними кондитерський хист, спробуйте повторити цей класний варіант, як приготувати торт на День Народження. Для новачка і любителя це те, що потрібно!
Сам процес досить простий, особливо якщо під рукою є техніка, яка приготує ідеальне тісто і крем. Перед подачею тортик можна прикрасити подрібненими горіхами, ягодами, кокосовою стружкою, тертим шоколадом або кондитерської присипкою.
- Вершкове масло - 110 грам
- Цукор - 1-1.5 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 2-2.5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 160 грам (крем)
- Какао - 1/3 склянки
- Цукрова пудра - 2-2.5 склянки
- Шоколад - 60 грам
1. Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів. Цукор і розм'якшене вершкове масло збийте до однорідності.
2. Додайте яйця, ванільний екстракт і дрібку солі, продовжуючи збивати.
3. Всипте просіяне з розпушувачем борошно, збийте і тонкою цівкою вливайте молоко.
4. Розділити тісто на дві частини. Викладіть в жароміцні форми, змащені маслом або застелені пергаментом. Надішліть в духовку і запікайте близько 30-40 хвилин до готовності.
5. Для приготування крему збийте масло з какао, цукровою пудрою і розтопленим шоколадом.
6. Готові коржі добре остудіть. Після викладіть один на тарілку і змастіть кремом.
7. Зверху викладіть другий корж і змастити верх і боки залишками крему.
8. Прикрасьте за смаком і залиште на пару годин перед подачею, щоб він просочився.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!