Торт на день народження дівчинці 1 рік
(покроковий рецепт з фото)
Приготування торта на день народження для однорічної дитини - дуже важлива місія. Десерт повинен бути красивим і ошатним, але головне - смачним. Сподіваюся, тортик вам сподобається!
Поділюся з вами рецептом приготування торта на день народження дівчинці 1-го року. Торт досить клопіткий і готується дуже довго (приблизно 4-5 годин), але це того варте. Спершу випікаються коржі, потім готується крем, а потім, нарешті, формується торт. Замість малини можна використовувати і інші ягоди, наприклад, полуницю або суницю. Обов'язково поставте торт на ніч у холодильник, адже коржам необхідно гарненько просочитися. Вдалого приготування!
- Яйця - 14 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Склянка(+ 120 г. Для першого крему)
- Сода - 2 чайних ложки (гашене оцтом)
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки
- Крем - 500 мілілітрів(+ 500 мл. Для другого крему)
- Загущувач для вершків - 2 штуки (пакетики по 8 грам)
- Малина чорна - 500 мілілітрів
- Згущене молоко - 0, 5 штуки (банки)
- Шоколадні краплі-цукерки - 1 За смаком
- Горіхи волоські - 1 Склянка (очищені)
Спершу потрібно розтопити мед на повільному вогні.
Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки перекладаємо в окрему ємність.
За допомогою міксера збиваємо білки.
Поступово додаємо сіль і цукор, продовжуючи збивати.
Повинна вийти однорідна біла маса.
По одному додаємо жовтки, продовжуємо збивати.
Коли все жовтки збиті, додайте погашену оцтом соду.
Збиваємо, а потім вливаємо розтоплений мед. Збиваємо ще один раз.
Отриману масу розливаємо в три ємності. У кожну - майже по літру.
В першу ємність додайте склянку просіяного борошна. Збивайте 15 секунд.
Влийте тісто у форму, змащену маслом. Випікайте в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів. З іншими частинами тесту чинимо аналогічно: тобто випікаємо три однакових коржа.
Готуємо перший крем. Для цього збиваємо 500 мл. Сметани.
Додаємо загущувач для вершків, поступово вводимо цукор, продовжуючи збивати до високих піків.
Беремо один остиглий корж, змащуємо його приготованим кремом. На крем викладаємо ягоди промитої малини, рівномірно їх розподіляючи.
Зверху заливаємо кремом.
Викладаємо ще один корж, наносимо на нього крем, потім малину, і знову крем.
Зверху кладемо третій бісквіт, злегка придавлюємо.
Для другого крему збиваємо сметану зі згущеним молоком. Додаємо загущувач, знову збиваємо.
Змащуємо приготованим кремом верхівку і боки торта.
Подрібнюємо в блендері горіхи.
Акуратно розподіляємо горіхову крихту з боків торта.
Шоколадними цукерками викладаємо напис. Потім поміщаємо торт в холодильник на всю ніч для просочення. Смачного!