Рецепт Торт «лимонник» фото

Торт «лимонник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Фрукти, Яйця, Лимон
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Рецепт приготування цього торта зовсім не складний. Виходить чудовий лимонний торт, солодкий, трохи з кислинкою і дуже ситний. Можна готувати як в будні, так і на свята.

Це простий рецепт приготування торта "лимонник" . Вам знадобляться такі інгредієнти: вершкове масло, цукор, лимони, родзинки, яйця, маргарин, сода, сметана і згущене молоко. Рецепт приготування узятий з оригінальною закордонної кулінарної книги з рецептами тортів. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!

  • Яйця - 4 штуки
  • Маргарин - 250 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Згущене молоко - 1 штука (банку)
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Лимони - За смаком
торт
Випал 4 коржа, для цього 4 сирих жовтки розтираємо зі склянкою цукру, додаємо розм'якшений маргарин, соду (гашенную), сметану, потім поступово вводимо борошно.
торт
Готовий крем. Обшпарюємо окропом лимони, ріжемо їх часточками і подрібнюємо в блендері з родзинками. Потім потрібно додати цукор і перемішати.
торт
Лимонної сумішшю промазуємо коржі, ставимо на ніч під гніт.
торт
Згущене молоко збиваємо з маслом, до крутих піків. Змащуємо кремом боки і верх торта.
торт
Готово! Смачного!

Схожі рецепти