Рецепт Торт «лимонник» фото

Торт «лимонник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Фрукти , Яйця , Лимон
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Рецепт приготування цього торта зовсім не складний. Виходить чудовий лимонний торт, солодкий, трохи з кислинкою і дуже ситний. Можна готувати як в будні, так і на свята.

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування торта"Лимонник" . Вам знадобляться такі інгредієнти: вершкове масло, цукор, лимони, родзинки, яйця, маргарин, сода, сметана і згущене молоко. Рецепт приготування узятий з оригінальною закордонної кулінарної книги з рецептами тортів. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!

  • Яйця - 4 штуки
  • Маргарин - 250 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Згущене молоко - 1 штука (банку)
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Лимони - За смаком
торт
Випал 4 коржа, для цього 4 сирих жовтки розтираємо зі склянкою цукру, додаємо розм'якшений маргарин, соду (гашенную), сметану, потім поступово вводимо борошно.
торт
Готовий крем. Обшпарюємо окропом лимони, ріжемо їх часточками і подрібнюємо в блендері з родзинками. Потім потрібно додати цукор і перемішати.
торт
Лимонної сумішшю промазуємо коржі, ставимо на ніч під гніт.
торт
Згущене молоко збиваємо з маслом, до крутих піків. Змащуємо кремом боки і верх торта.
торт
Готово! Смачного!

Схожі рецепти