Торт «лимонник»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування цього торта зовсім не складний. Виходить чудовий лимонний торт, солодкий, трохи з кислинкою і дуже ситний. Можна готувати як в будні, так і на свята.
Це простий рецепт приготування торта "лимонник" . Вам знадобляться такі інгредієнти: вершкове масло, цукор, лимони, родзинки, яйця, маргарин, сода, сметана і згущене молоко. Рецепт приготування узятий з оригінальною закордонної кулінарної книги з рецептами тортів. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!
- Яйця - 4 штуки
- Маргарин - 250 грам
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки
- Ізюм - 1 Склянка
- Цукор - 1, 5 склянки
- Згущене молоко - 1 штука (банку)
- Вершкове масло - 250 грам
- Лимони - За смаком
Випал 4 коржа, для цього 4 сирих жовтки розтираємо зі склянкою цукру, додаємо розм'якшений маргарин, соду (гашенную), сметану, потім поступово вводимо борошно.
Готовий крем. Обшпарюємо окропом лимони, ріжемо їх часточками і подрібнюємо в блендері з родзинками. Потім потрібно додати цукор і перемішати.
Лимонної сумішшю промазуємо коржі, ставимо на ніч під гніт.
Згущене молоко збиваємо з маслом, до крутих піків. Змащуємо кремом боки і верх торта.
Готово! Смачного!