Рецепт Тонкі млинці з дірочками фото

Тонкі млинці з дірочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Кефір
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Млинці - одне з моїх найулюбленіших страв: виходить смачно, готується легко і не вимагає великих витрат. Сьогодні поділюся з вами своїм ексклюзивним рецептом, як приготувати тонкі млинці з дірочками.

Опис приготування:

Їсти млинці можна гарячими або трохи остиглими. Подавати їх рекомендується зі сметаною, згущеним молоком, улюбленим варенням або солодким соусом, - на ваш розсуд. По бажанню, можете зробити їх з начинкою з сиру або фруктів. Такі млинці чудово підійдуть на сніданок або до вечірнього чаювання в колі сім'ї. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Кефір - 375 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки (без гірки)
  • Сода - 1/3 чайних ложки (щіпка)
  • Яйця - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Kipyashtaya води - 250 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
1
У велику миску всипте борошно, а потім додайте до неї цукор, сіль і соду. Перемішайте.
2
З'єднайте кефір з яйцями. Цю масу можна навіть трохи збити.
3
У миску з борошном поступово виливайте кефір з яйцями, паралельно починаючи вимішувати міксером тісто.
4
В добре вимішати тісто влийте стакан з окропом. Продовжуйте заважати, додайте рослинне масло і знову змішайте. Тісто має вийти досить рідким, якщо це не так - влийте в нього ще трохи окропу.
5
Розігрійте товсту сковороду, один раз змастіть її рослинним маслом і починайте смажити млинці. Коли виллє тісто на сковороду, воно покриється пухирцями і сформує дірочки. Тісто намагайтеся виливати дуже тонким шаром. Обсмажуйте млинці з двох сторін і перекладайте на тарілку. Тонкі млинці з дірочками готові!

Схожі рецепти