Тонкі млинці з дірочками
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - одне з моїх найулюбленіших страв: виходить смачно, готується легко і не вимагає великих витрат. Сьогодні поділюся з вами своїм ексклюзивним рецептом, як приготувати тонкі млинці з дірочками.
Їсти млинці можна гарячими або трохи остиглими. Подавати їх рекомендується зі сметаною, згущеним молоком, улюбленим варенням або солодким соусом, - на ваш розсуд. По бажанню, можете зробити їх з начинкою з сиру або фруктів. Такі млинці чудово підійдуть на сніданок або до вечірнього чаювання в колі сім'ї. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Кефір - 375 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки (без гірки)
- Сода - 1/3 чайних ложки (щіпка)
- Яйця - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Kipyashtaya води - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
1
У велику миску всипте борошно, а потім додайте до неї цукор, сіль і соду. Перемішайте.
2
З'єднайте кефір з яйцями. Цю масу можна навіть трохи збити.
3
У миску з борошном поступово виливайте кефір з яйцями, паралельно починаючи вимішувати міксером тісто.
4
В добре вимішати тісто влийте стакан з окропом. Продовжуйте заважати, додайте рослинне масло і знову змішайте. Тісто має вийти досить рідким, якщо це не так - влийте в нього ще трохи окропу.
5
Розігрійте товсту сковороду, один раз змастіть її рослинним маслом і починайте смажити млинці. Коли виллє тісто на сковороду, воно покриється пухирцями і сформує дірочки. Тісто намагайтеся виливати дуже тонким шаром. Обсмажуйте млинці з двох сторін і перекладайте на тарілку. Тонкі млинці з дірочками готові!