Тісто на «шарлотку» з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Простота і швидкість приготування мене підкорили. Шарлотку готують не тільки з яблуками, але з цими фруктами найбільша різноманітність рецептів. Розповім, як приготувати тісто на «Шарлотку» з яблуками.
Думаю, що багатьом до вподоби швидка і проста випічка, тому цей пиріг настільки популярний. Тісто краще зробити в міксері, так воно буде однорідне і без грудочок. У форму викладіть яблука і залийте їх тестом, запікайте до готовності, а потім остудіть і подавайте.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 1-1, 5 склянки
- Цукор - 100 грам
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
2. Введіть ванільний екстракт або ванільний цукор і ще трохи розмішайте.
4. Отриманим тестом залийте яблука в формі і струсіть її, щоб тісто проникло крізь шар яблук.
6. Наріжте остиглий пиріг шматочками і подавайте з чашкою чаю.