Рецепт Тісто на «шарлотку» з яблуками фото

Тісто на «шарлотку» з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На швидку руку
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Простота і швидкість приготування мене підкорили. Шарлотку готують не тільки з яблуками, але з цими фруктами найбільша різноманітність рецептів. Розповім, як приготувати тісто на «Шарлотку» з яблуками.

Опис приготування:

Думаю, що багатьом до вподоби швидка і проста випічка, тому цей пиріг настільки популярний. Тісто краще зробити в міксері, так воно буде однорідне і без грудочок. У форму викладіть яблука і залийте їх тестом, запікайте до готовності, а потім остудіть і подавайте.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 1-1, 5 склянки
  • Цукор - 100 грам
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
тісто & Quot; šarlotka
1. Змішайте яйця і цукровий пісок, міксером або вручну, збийте до утворення посветлевшей маси (не чекайте розчинення цукрових крупинок).
тісто & Quot; šarlotka
2. Введіть ванільний екстракт або ванільний цукор і ще трохи розмішайте.
тісто & Quot; šarlotka
3. Додайте борошно і перемішайте до утворення однорідного тіста без грудочок.
тісто & Quot; šarlotka
4. Отриманим тестом залийте яблука в формі і струсіть її, щоб тісто проникло крізь шар яблук.
тісто & Quot; šarlotka
5. Запікайте близько 1 годин 170-180 градусах. Прикрасьте пиріг цукровою пудрою і почекайте до його охолодження.
тісто & Quot; šarlotka
6. Наріжте остиглий пиріг шматочками і подавайте з чашкою чаю.

Схожі рецепти