Тісто на млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.
Я не відразу навчилася пекти хороші, тонкі млинці, але ж млинці - майже найпростіше блюдо, просто потрібно знати деякі прийоми при приготуванні тесту. Тому, хочу розповісти, як приготувати тісто на млинці, яке ніколи не підведе.
Опис приготування:
Перший варіант приготування тіста для млинців за цим рецептом дуже простий: просто змішати на повільній швидкості в блендері всі інгредієнти, поки не вийде однорідне рідке тісто без грудочок. Другий метод - це приготування тіста вручну, про нього я розповідаю детально.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1
У глибокій мисці віночком змішайте яйця, цукор і масло.
2
Збиваючи, повільно додавайте борошно. Повинна вийде густа суміш, але без грудочок.
3
Продовжуйте додавати борошно до тих пір, поки тісто не стане дуже густим, потім повільно додавайте молоко і збивайте віночком, щоб вбралося все молоко.
4
Тісто виходить без грудочок, однорідне і правильної консистенції. Можна приступати до випічки млинців.