Тісто для піци з медом
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, секрет гарної піци - в тесті. Хтось любить тонке, а хтось злегка хрустке. Я пропоную приготувати тісто для піци з медом в домашніх умовах, яке нікого не залишить байдужим
Таке тісто готується дуже швидко, а за смаком виходить надзвичайним. Воно м'яке і не втрачає своєї форми навіть через добу. Начинку для піци вибирайте будь-яку і приємного апетиту!
- Вода - 90 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (можна оливкова)
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Мед - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Погодьтеся, тісто має танути в роті і бути дуже м'яким. Крім цього, на його приготування не повинно йти занадто багато часу. Щоб для більшості господинь приготування основи не було важкою роботою, пропоную класичний рецепт тіста для піци з медом, яке зможе приготувати навіть початківець кулінар. Отже, вам знадобиться тепла вода, мука, мідь, сухі дріжджі, сіль і оливкове масло.
2. Налийте в ємність теплу воду. Сюди ж додайте мед і сухі дріжджі, після чого гарненько перемішайте. В самому кінці додайте моль і оливкову олію. Тепер просійте борошно і починайте акуратно вимішувати тісто.
3. Спочатку може здатися, що основа виходить злегка грудкуватої, але так повинно бути. Коли мука повністю вбере воду, починайте вимішувати тісто руками.
4. Вимішувати слід до того моменту, поки тісто не стане еластичним і м'яким. Також воно не повинно липнути до рук. Тепер залиште його на 15 хвилин в теплому місці. За цей час воно має збільшитися в обсязі до 2 раз. Тісто найкраще розтягувати руками до потрібної форми, середня товщина його повинна бути близько 0, 5 см.