Рецепт Тісто для піци з медом фото

Тісто для піци з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як відомо, секрет гарної піци - в тесті. Хтось любить тонке, а хтось злегка хрустке. Я пропоную приготувати тісто для піци з медом в домашніх умовах, яке нікого не залишить байдужим

Опис приготування:

Таке тісто готується дуже швидко, а за смаком виходить надзвичайним. Воно м'яке і не втрачає своєї форми навіть через добу. Начинку для піци вибирайте будь-яку і приємного апетиту!

  • Вода - 90 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (можна оливкова)
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
тісто для піци з медом - фото крок 1
1. Погодьтеся, тісто має танути в роті і бути дуже м'яким. Крім цього, на його приготування не повинно йти занадто багато часу. Щоб для більшості господинь приготування основи не було важкою роботою, пропоную класичний рецепт тіста для піци з медом, яке зможе приготувати навіть початківець кулінар. Отже, вам знадобиться тепла вода, мука, мідь, сухі дріжджі, сіль і оливкове масло.
тісто для піци з медом - фото крок 2
2. Налийте в ємність теплу воду. Сюди ж додайте мед і сухі дріжджі, після чого гарненько перемішайте. В самому кінці додайте моль і оливкову олію. Тепер просійте борошно і починайте акуратно вимішувати тісто.
тісто для піци з медом - фото крок 3
3. Спочатку може здатися, що основа виходить злегка грудкуватої, але так повинно бути. Коли мука повністю вбере воду, починайте вимішувати тісто руками.
тісто для піци з медом - фото крок 4
4. Вимішувати слід до того моменту, поки тісто не стане еластичним і м'яким. Також воно не повинно липнути до рук. Тепер залиште його на 15 хвилин в теплому місці. За цей час воно має збільшитися в обсязі до 2 раз. Тісто найкраще розтягувати руками до потрібної форми, середня товщина його повинна бути близько 0, 5 см.

Схожі рецепти