Тісто для чебуреків на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Любіть їсти чебуреки, тоді вчіться готувати їх вдома, адже приготовлені своїми руками, вони набагато смачніше покупних. А щоб спростити вам завдання я розповім, як зробити відмінне тісто для них.
Опис приготування:
Важко знайти людину, яка б не любила чебуреки, адже зараз вони стали одним з найулюбленіших страв у багатьох. Ось йдеш по вулиці, а вони тягнуть тебе своїм ароматом з усіх боків, з різних кафе, але повірте мені, ніколи і ніякої покупної чебурек не зрівнятися за смаком з тим, який ви приготуєте самі у себе вдома. Ну а раз так, тоді приступимо до справи, адже у нас є і рецепт приготування тіста для чебуреків на кефірі, таке тісто виходить дуже м'яке і еластичне, а чебуреки повітряними і соковитими. Я перепробувала досить багато різних способів, але цей простий рецепт тіста для чебуреків на кефірі все одно залишається моїм найулюбленішим, адже приготувати таке тісто дуже легко, а чебуреки з ним виходять чудові.
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4-5 склянок
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки