Тістечко «картопля» з Несквик
(покроковий рецепт з фото)
Класичне тістечко "картошка" з додаванням солодкого і всіма улюбленого какао Несквік виходить дуже солодким і має незвичайний смак для звичайного тістечка. Простий і смачний десерт.
Тістечка виходять дуже солодкими, ласуни будуть задоволені. А якщо не хочете нудотно солодощі, то поставте тістечка в холодильник на всю ніч, до ранку вони змінять свій смак, какао буде не таким солодким.
- Печиво - 300 грам
- Згущене молоко - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Какао"Neskvik" - 3 Ст. Ложки
- Волоський горіх - 30 грам
Насамперед підготуємо печиво, можна його розкришити руками або в ступці. Але можна використовувати м'ясорубку, так набагато зручніше і швидше.
У невеликій мисці змішаємо згущене молоко, половину необхідного какао і вершкове масло. Ретельно перемішати ложкою до стану шоколадної пасти.
Висипаємо в миску з шоколадною масою печиво. Перемішуємо до появи однорідності.
Спочатку заважаємо ложкою, але як тільки тісто загусне, робити це ложкою стане неможливо. Заважайте руками, щоб грудочки печива зникли з поля зору.
Відокремлюємо від шматка тесту невеликі шматки, формуємо з них тістечка. На робочу поверхню висипаємо другу частину какао, обвалюють в ньому тістечка.
Порубати не дуже дрібно горіхи, їх потрібно увіткнути в наші тістечка.
У невелике блюдо або на піднос викладаємо отримані тістечка, відправляємо їх в холодильник на 2 годину. Після цього тістечка готові до подачі. Можна перекласти тістечка фасувальною папером, так вони не будуть злипатися.