Тістечко чупа-чупс
(покроковий рецепт з фото)
Тістечко чупа-чупс - це красиве, яскраве і привабливе тістечко для будь-якого віку.
Тістечко чупа-чупс цікаво виглядає і його дуже хочеться з'їсти. Одна важлива обережність - дуже легко вимазатися в шоколаді. Але думаю, це не найстрашніша проблема! Тому бажаю удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Крихітка шоколадного пирога - 2 склянки
- Молочний або гіркий шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Молоко - - За смаком
- Кольорова кокосова стружка - - За смаком
- Дерев'яні шпажки - 6 штук
За допомогою блендера розмолоти в крихту бісквітний шоколадний пиріг.
Крихти пересипати в миску, додати трохи теплого молока і скачати кульки.
Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі. Можна додати трохи згущеного молока.
Кульки наколоти на шпажки, вмочити в шоколад і обваляти в кокосовій стружці.
Тістечка поставити з стаканчик або вазочку і відправити в холодильник. Після того, як шоколад застигне, чупа-чупси можна роздавати.