Рецепт Теплий салат з курячою печінкою фото

Теплий салат з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Простий в приготуванні і смачний салат з теплих продуктів. Готується не дуже швидко, тому як печінка відварюється, але якщо Ви її просто обсмажити шматочками, то буде швидше.

Опис приготування:

Для приготування теплого салату з курячою печінкою підійдуть будь-які гриби. Найпростіше використовувати печериці. Свіжі доведеться відварити, а сушені відмочити і відварити.

  • Печінка куряча - 200 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Горошок зелений - 50 грам (свіжий або заморожений)
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло для смаження - 1 Ст. Ложка (рослинне)
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 1
1. Печінка відварюємо в солоній воді до готовності. Відставляємо поки трохи остигати.
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 2
2. Гриби і цибулю відправляємо смажиться на сковороду. Використовуйте рафіновану олію. Соліть й перчимо до смаку.
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 3
3. Паралельно відварюємо зелений горошок 5 хвилин. Відкидаємо на друшляк і обдаємо крижаною водою, щоб зберегти колір.
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 4
4. Збираємо салат. На тарілку порційну кладемо шматочки теплої печінки.
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 5
5. Зверху теплі гриби з цибулею.
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 6
6. Потім кладемо горошок.
теплий салат з курячою печінкою - фото крок 7
7. Робимо майонезну сіточку і салат готовий. Подаємо теплим. Приємного!

Схожі рецепти