Теплий салат з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні і смачний салат з теплих продуктів. Готується не дуже швидко, тому як печінка відварюється, але якщо Ви її просто обсмажити шматочками, то буде швидше.
Для приготування теплого салату з курячою печінкою підійдуть будь-які гриби. Найпростіше використовувати печериці. Свіжі доведеться відварити, а сушені відмочити і відварити.
- Печінка куряча - 200 грам
- Гриби - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Горошок зелений - 50 грам (свіжий або заморожений)
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло для смаження - 1 Ст. Ложка (рослинне)
1. Печінка відварюємо в солоній воді до готовності. Відставляємо поки трохи остигати.
2. Гриби і цибулю відправляємо смажиться на сковороду. Використовуйте рафіновану олію. Соліть й перчимо до смаку.
3. Паралельно відварюємо зелений горошок 5 хвилин. Відкидаємо на друшляк і обдаємо крижаною водою, щоб зберегти колір.
4. Збираємо салат. На тарілку порційну кладемо шматочки теплої печінки.
5. Зверху теплі гриби з цибулею.
6. Потім кладемо горошок.
7. Робимо майонезну сіточку і салат готовий. Подаємо теплим. Приємного!