Тефтелі в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Ці тефтелі в скороварці в домашніх умовах - блюдо просте, ситне і досить швидке в приготуванні. Головне - що зусиль від вас буде потрібно мінімум, а страва вийде смачним, соковитим і корисним!
Цей рецепт приготування тефтелей в скороварці мене свого часу просто-таки підкорив своїм ніжним смаком і соковитістю м'яса! Адже при смаженні воно так чи інакше пересушується, а тут вийшло дійсно смачне м'ясне блюдо, та ще й з делікатним вершковим соусом! словом, рекомендую!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 400 грам
- Морква - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Змішаємо фарш, яйце, спеції. Подрібнимо цибулю і моркву, обсмажити їх, а потім додамо до тефтелі половину цієї суміші. Ретельно перемішати.
2. Частину, що залишилася овочеву суміш викладаємо на дно скороварки, наверх викладаємо тефтелі. Формуйте їх вологими руками і обвалюють у борошні, так вони будуть тримати форму.
3. Сметану змішаємо з борошном і спеціями. Подачі води, перемішаємо і виливаємо поверх тефтелей. Далі вже тушкуємо до готовності.
4. Коли соус загусне, а зайва рідина піде - блюдо готово! Подавайте до будь-якого гарніру або окремо!