Рецепт Тефтелі в скороварці фото

Тефтелі в скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Ці тефтелі в скороварці в домашніх умовах - блюдо просте, ситне і досить швидке в приготуванні. Головне - що зусиль від вас буде потрібно мінімум, а страва вийде смачним, соковитим і корисним!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування тефтелей в скороварці мене свого часу просто-таки підкорив своїм ніжним смаком і соковитістю м'яса! Адже при смаженні воно так чи інакше пересушується, а тут вийшло дійсно смачне м'ясне блюдо, та ще й з делікатним вершковим соусом! словом, рекомендую!

  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 400 грам
  • Морква - 300 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
тефтелі в скороварці - фото крок 1
1. Змішаємо фарш, яйце, спеції. Подрібнимо цибулю і моркву, обсмажити їх, а потім додамо до тефтелі половину цієї суміші. Ретельно перемішати.
тефтелі в скороварці - фото крок 2
2. Частину, що залишилася овочеву суміш викладаємо на дно скороварки, наверх викладаємо тефтелі. Формуйте їх вологими руками і обвалюють у борошні, так вони будуть тримати форму.
тефтелі в скороварці - фото крок 3
3. Сметану змішаємо з борошном і спеціями. Подачі води, перемішаємо і виливаємо поверх тефтелей. Далі вже тушкуємо до готовності.
тефтелі в скороварці - фото крок 4
4. Коли соус загусне, а зайва рідина піде - блюдо готово! Подавайте до будь-якого гарніру або окремо!

Схожі рецепти