Тефтелі «Їжачки»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мої діти люблять то, що я готую, але не завжди їм можна догодити. Хоча деякі мої творіння йдуть на ура завжди. Наприклад, мій наступний рецепт саме такий. Просте гаряче блюдо на кожен день.
Опис приготування:
Думаю, що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати тефтелі"Їжачки" з курячого фаршу. Можна зробити їх і з будь-якого іншого, але з куркою виходить ніжніше, а гаситься набагато швидше. На гарнір подавайте макарони, гречану кашу або овочі. Все досить легко, але дуже смачно!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Мал - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Запашний перець горошком - 6-8 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 50 грам
- Вода - 1 Склянка
Промите філе обсушити, а потім подрібніть його в фарш з допомогою м'ясорубки або комбайна.
До фаршу додайте добре промитий рис.
Фарш добре перемішайте, додавши до нього сіль і перець. З фаршу сформуйте кульки.
Морква промийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть і наріжте кубиками.
У сковороду з товстим дном влийте масло. Злегка обсмажте в ньому половину овочів. Потім зверху викладіть їжачків.
Зверху їжачків викладіть овочі, що залишилися. Посипте все перцем і сіллю, додайте запашний перець і лавровий лист.
Воду розведіть з томатною пастою. Влийте її в сковороду.
Потім залийте блюдо кип'яченою водою, щоб вона повністю покрила його.
Гасіть їжачки протягом 40 хвилин на невеликому вогні під кришкою. Смачного!