Рецепт Тарталетки з листкового тіста з начинкою фото

Тарталетки з листкового тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Зазвичай для приготування татралеток я купую вафельні в магазині, тому що готувати пісочний я дуже не люблю. Але недавно я дізналася, як приготувати тарталетки з листкового тіста з начинкою. Смачно!

Опис приготування:

Я просто обожнюю тарталетки з цього тесту. Я приготувала їх вже стільки… Я раджу обов'язково спробувати додати в тарталетки начинку у вигляді свіжих, солодких лісових ягід. Наприклад: ожину, малину і лохину, виходить шалено смачно, а якщо ще все це справа залити збитими вершками або заварним кремом - виходить просто разючий десерт, який готовий підкорити будь-якого за кілька секунд. Спробуйте приготувати тарталетки з листкового тіста з начинкою будинку!

  • Листкове тісто - 1 штука (упаковка )
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Горох - За смаком (вантаж)
  • Ягоди, фрукти - За смаком (для начинки)
тарталетки з листкового тіста з начинкою - фото крок 1
Тісто потрібно порізати на невеликі квадратики. Розкачайте їх. Потім складіть тісто навпіл, ретельно зафіксуйте короткі краю. Розгорніть вийшов кишеню. Я зазвичай нічим не змащую, але ви для впевненості можете змастити краю жовтком.
тарталетки з листкового тіста з начинкою - фото крок 2
Вистелити на деко пергаментний папір, налийте на неї трохи олії. Розігрійте духовку та 180 градусів. Викладіть на пергамент тарталетки, а на них - горох. Запікайте приблизно 10-20 хвилин.
тарталетки з листкового тіста з начинкою - фото крок 3
Готові тарталетки діставайте з духовки. Ось тут-то і почнеться найцікавіше, начинка для таких татрталеток може бути абсолютно будь-який: солодкої або солоної, холодної або гарячої. Фантазуйте і подавайте на стіл. Цього разу я вирішила зробити тарталетки з ягід. Начиняють тарталетки будь-якими ягодами, можете налити трохи вершків, за основу взяти вершковий сир або улюблений курд. Готово.

Схожі рецепти