Тарталетки з листкового тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай для приготування татралеток я купую вафельні в магазині, тому що готувати пісочний я дуже не люблю. Але недавно я дізналася, як приготувати тарталетки з листкового тіста з начинкою. Смачно!
Я просто обожнюю тарталетки з цього тесту. Я приготувала їх вже стільки… Я раджу обов'язково спробувати додати в тарталетки начинку у вигляді свіжих, солодких лісових ягід. Наприклад: ожину, малину і лохину, виходить шалено смачно, а якщо ще все це справа залити збитими вершками або заварним кремом - виходить просто разючий десерт, який готовий підкорити будь-якого за кілька секунд. Спробуйте приготувати тарталетки з листкового тіста з начинкою будинку!
- Листкове тісто - 1 штука (упаковка )
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Горох - За смаком (вантаж)
- Ягоди, фрукти - За смаком (для начинки)
Тісто потрібно порізати на невеликі квадратики. Розкачайте їх. Потім складіть тісто навпіл, ретельно зафіксуйте короткі краю. Розгорніть вийшов кишеню. Я зазвичай нічим не змащую, але ви для впевненості можете змастити краю жовтком.
Вистелити на деко пергаментний папір, налийте на неї трохи олії. Розігрійте духовку та 180 градусів. Викладіть на пергамент тарталетки, а на них - горох. Запікайте приблизно 10-20 хвилин.
Готові тарталетки діставайте з духовки. Ось тут-то і почнеться найцікавіше, начинка для таких татрталеток може бути абсолютно будь-який: солодкої або солоної, холодної або гарячої. Фантазуйте і подавайте на стіл. Цього разу я вирішила зробити тарталетки з ягід. Начиняють тарталетки будь-якими ягодами, можете налити трохи вершків, за основу взяти вершковий сир або улюблений курд. Готово.