Свинина в соєвому соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і апетитне смажене м'ясо в мультиварці може стати більш ароматним, якщо ви додасте трохи соєвого соусу. При цьому ви не отримаєте суху на смак свинину - м'ясо стане соковитим, ніжним.
Приготувати універсальне блюдо зі свинини можна за 15 хвилин, якщо у вас в наявності є така техніка, як мультиварка. Подати його можна і як самостійне, і в дуеті з кашею, макаронами, картопляним пюре, свіжими овочами.
- Свинина - 600 грам
- Соєвий соус - 70 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Кунжут - 5-10 грам (для подачі)
Підготуйте зазначені продукти.
Свинину виберіть з невеликими сальними прожилками - при смаженні сало витопиться, а м'ясо його вбере і не буде сухим на смак. Промийте м'ясо у воді, наріжте порційними шматочками.
Влийте в ємність мультиварки рослинне масло, активуйте режим "жарка" з 10-15 хвилин. Викладіть в масло шматочки свинини.
Обжарьте до румяности, час від часу відкриваючи кришку техніки і перемішуючи.
Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і промийте у воді, наріжте овоч півкільцями і додайте в ємність за 2-3 хвилини до закінчення смаження. Влийте соєвий соус, посоліть і поперчіть м'ясо. Додавати спеції потрібно в самому кінці, так як сіль, додана на початку приготування, витягне з м'яса сік і воно стане жорстким.
Дочекайтеся звукового сигналу техніки і викладіть приготовану страву на тарілки, присипавши його кунжутом і прикрасивши свіжою зеленню. Блюдо готується дуже швидко!