Рецепт Суп зі шпинатом для дітей фото

Суп зі шпинатом для дітей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень, Шпинат
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи, Супи-пюре

Барвистий суп зі шпинатом ідеально підійде для дитячого меню - таке блюдо вони із задоволенням спробують і попросять добавки! Беріть на замітку цей рецепт!

Яскравий суп зі шпинатом - соковите перша страва з оксамитовим післясмаком, яке обов'язково сподобається маленьким "нехочух" . У ньому практично немає овочів, які вони не люблять, а аромат і смак цибулі прихований, завдяки Шпинатна пюре. Блюдо виходить досить ситним, але багато хто просить добавки, тому найкраще готувати його із запасом.

  • Шпинат - 2 пучка (близько 50 грам)
  • Вода - 0, 5 L
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 3 щіпки
  • Куряче яйце - 1 штука (відварне)
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Заздалегідь відваріть куряче яйце.
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 2
Очистіть від лушпиння цибулю, промийте його і наріжте дрібними кубиками. Отпассеруйте близько 3-4 хвилин в рослинному маслі, вливши його в казан, каструлю або ківш з антипригарним дном.
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 3
Промийте листя шпинату і зріжте стебла з кожного з них. Наріжте стрічками і додайте в ємність. Тушкуйте близько 1 хвилини, поки маса зелені не зменшиться в розмірах.
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 4
Посолити блюдо. За бажанням можна додати дрібку меленого чорного перцю або інші прянощі, приправи.
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 5
Влийте теплу воду і тушкуйте все вміст ємності приблизно 2-3 хвилини після закипання рідини. Довго мучити немає необхідності - шпинат і цибулю практично готові.
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 6
Отпюріруйте всю масу занурювальним блендером до однорідності. Порцію супу влийте в глибоку тарілку.
суп зі шпинатом для дітей - фото крок 7
Очистіть відварене куряче яйце від шкаралупи, промийте і наріжте кубиком. Додайте нарізку в тарілку з супом і прикрасьте за смаком. Подайте до столу суп теплим. Його можна доповнити сметаною будь-якої жирності. Смачного!

Схожі рецепти