Рецепт Суп з вівсянкою і яйцем фото

Суп з вівсянкою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Вівсянка , Крупи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви шукаєте рецепт для розвантажувального дня або легкого обіду, раджу приготувати такий суп з вівсянкою і яйцем без засмажкою. Він виходить не тільки вельми легким, але корисним і дуже смачним.

Опис приготування:

Для різноманітності вашого обіду і навіть вечері можна приготувати такий супчик. Він легкий, готується швидко і виходить дуже смачним. Я готувала його на перепелах, але можна їх замінити куркою або телятиною (кролик і індичка теж розглядаються в якості відмінною альтернативи). Всього 1 годину - і обід готовий!

  • Вівсянка - 150 грам
  • Перепели - 1 штук (або куряче філе)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штук
  • Яйце - 1 штук
  • Зелень - За смаком
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 1
1. У мене такий супчик вийшов ну вже дуже дієтичним, оскільки я готувала його на перепелах. Не тільки вийшов корисний і легкий обід, але ще і неймовірно смачний. Отже, перепілка вариться після закипання хвилин 30. Ставимо бульйон, після закипання солимо його на смак і додаємо спеції (у мене це тільки лавровий лист і чорний перець горошком).
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 2
2. Коли м'ясо звариться, дістаньте його з бульйону, остудіть і наріжте. Після цього знову відправте в бульйон.
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 3
3. Картопля, цибулю і моркву я відправила слідом сирими в бульйон. Якщо хочете, то можна зробити піджарку. Після закипання картоплі відправте в суп вівсянку.
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 4
4. Зелень я додаю після того, як закипить картопля. Можна додати і в самому кінці, якщо любите більш виражений її аромат.
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 5
5. Розведіть в тарілці яйце, вливайте в суп при постійному помішуванні. Тепер наше завдання довести до кипіння і варити суп ще 3 хвилини.
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 6
6. У самому кінці можна додати чорний мелений перець, після чого суп можна відставити. Готовність супу визначається по картоплі і вівсянці.
суп з вівсянкою і яйцем - фото крок 7
7. Подавайте суп в гарячому вигляді, насолоджуйтеся чудовим смаком.

Схожі рецепти