Суп з вівсянкою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте рецепт для розвантажувального дня або легкого обіду, раджу приготувати такий суп з вівсянкою і яйцем без засмажкою. Він виходить не тільки вельми легким, але корисним і дуже смачним.
Для різноманітності вашого обіду і навіть вечері можна приготувати такий супчик. Він легкий, готується швидко і виходить дуже смачним. Я готувала його на перепелах, але можна їх замінити куркою або телятиною (кролик і індичка теж розглядаються в якості відмінною альтернативи). Всього 1 годину - і обід готовий!
- Вівсянка - 150 грам
- Перепели - 1 штук (або куряче філе)
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Зелень - За смаком
1. У мене такий супчик вийшов ну вже дуже дієтичним, оскільки я готувала його на перепелах. Не тільки вийшов корисний і легкий обід, але ще і неймовірно смачний. Отже, перепілка вариться після закипання хвилин 30. Ставимо бульйон, після закипання солимо його на смак і додаємо спеції (у мене це тільки лавровий лист і чорний перець горошком).
2. Коли м'ясо звариться, дістаньте його з бульйону, остудіть і наріжте. Після цього знову відправте в бульйон.
3. Картопля, цибулю і моркву я відправила слідом сирими в бульйон. Якщо хочете, то можна зробити піджарку. Після закипання картоплі відправте в суп вівсянку.
4. Зелень я додаю після того, як закипить картопля. Можна додати і в самому кінці, якщо любите більш виражений її аромат.
5. Розведіть в тарілці яйце, вливайте в суп при постійному помішуванні. Тепер наше завдання довести до кипіння і варити суп ще 3 хвилини.
6. У самому кінці можна додати чорний мелений перець, після чого суп можна відставити. Готовність супу визначається по картоплі і вівсянці.
7. Подавайте суп в гарячому вигляді, насолоджуйтеся чудовим смаком.