Суп з селери
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - рецепт приготування дуже просто супу з ніжним смаком селери. Крім селери, в суп йде цибулю, олія, бульйон і спеції. Суп ви зваріть за годину. Такий суп підходить і для схуднення.
Дуже легкий в приготуванні, але, Проте, дуже ніжний і смачний суп з селери. Ідеально підійде для початківців кулінарок і кулінарів, а також в скарбничку тим, хто хоче знати, як приготувати простий суп.
- Селера - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вода або овочевий бульйон - 900 мілілітрів
- Сіль і перець - - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
1. Промийте селера і наріжте його на шматочки.
2. Цибулю очистіть, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до м'якості на середньому вогні протягом 5 хвилин. Не забувайте помішувати.
3. Додайте нарізану селеру і смажте протягом 5 хвилин, помішуючи.
4. Влийте воду або бульйон. Гасіть протягом півгодини. Селера має бути м'яким.
5. Перелийте готовий суп в блендер і збийте. Потім поверніть в сковороду і прогрійте ще раз.
6. Подавайте суп з селери з тертим сиром або грінками. Смачного!