Рецепт Суп з полби фото

Суп з полби
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ділюся простим рецептом наваристого овочевого супчика з полби та грибами. Полба - крупа з підвищеним вмістом білка, яка добре засвоюється і насичує.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати суп з полби, я розповім нижче. За бажанням в суп можна додати картоплю. Замість шампіньйонів можна взяти будь-які інші гриби, особливо добре підійдуть білі. Такий суп відмінно підійде на перше в обід. Беріть мій рецепт на замітку!

  • Polba - 80 грам
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Кубик бульйонний з грибами - 1 штука
  • Печериці - 150 грам
  • Вода - 1, 5-2 L
  • Сіль - За смаком
суп з полби - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
суп з полби - фото крок 2
Полбу добре промийте, потім залийте окропом і залиште на 30 хвилин.
суп з полби - фото крок 3
Налийте в каструлю воду, додайте полбу і бульйонний кубик. Доведіть до кипіння, зменшіть температуру до середньої і варіть суп 20 хвилин.
суп з полби - фото крок 4
В цей час підготуйте зажарку. Натріть на крупній тертці моркву, а цибулю наріжте кубиками. Обсмажте їх на середньому вогні до золотистого кольору.
суп з полби - фото крок 5
Кабачок наріжте кубиками, печериці пластинами.
суп з полби - фото крок 6
Через 20 хвилин додайте овочі і зажарку в каструлю, варіть суп ще 15 хвилин. В кінці посоліть за смаком.
суп з полби - фото крок 7
Суп з полби готовий, смачного!

Схожі рецепти