Суп з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Прості, смачні і, звичайно ж, ситні супи завжди викликали у мене свого роду кулінарний захоплення. Адже як хочеться іноді з'їсти щось гаряче і домашнє, не стояти при це кілька годин біля плити! ...
Інгредієнти для цього супу якщо не знаходяться у вас в холодильнику, то напевно чекають вас в найближчому магазині. Особливо я люблю цей супчик, коли в холодильнику залишається курячий бульйон. Тоді на підготовку потрібно витратити мінімум часу - і вуаля! Курячий супчик з ароматним беконом і розмарином чекає свого часу.
- Бекон - 4 скибочки
- Цибуля - 0, 5 штуки (середніх розмірів)
- Розмарин - 1 Чайна ложка (подрібнений)
- Курячий бульйон - 5 склянок
- Картопля - 220-250 грам
- Вурстершскій соус - 2 чайних ложки
- Куряче філе - 125-150 грам (приготоване)
1
Смужки бекону наріжте шматочками розміром приблизно 2, 5 см. Обсмажте їх до рум'яності на середньому вогні в каструльці.
2
Потім додайте нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений розмарин. Тримайте а вогні все разом в районі 3х хвилин.
3
Влийте курячий бульйон (можна просто відварити шматочок філе, який нам трохи пізніше все одно стане в нагоді в готовому вигляді).
4
Додайте нарізаний невеликими шматочками картопля. Якщо є можливість, беріть червоний картопля.
5
Влийте вустершскій соус. Додайте розділену на волокна курочку.
6
Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і варіть суп 10-15 хвилин, до готовності картоплі.
7
В кінці додайте сіль і перець за смаком. Смачного!