Кубете з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо ситний і соковитий татарський пиріг з листкового тіста. Рекомендую рецепт кубете з куркою і картоплею для любителів домашньої випічки!
Для приготування кубете з куркою і картоплею головне - це добре приготоване листкове тісто. Краще робити саме самим, а не купувати. Основний секрет - в оцті. В якості начинки в кубете можна додати і яловичину, і баранину. З куркою пиріг не такий жирний виходить.
- Борошно - 500-600 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 200 мілілітрів
- Курка - 300 грам
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Зіра - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Маргарин - 300 грам
Тісто: розм'якшений маргарин рубаємо ножем, додаємо борошно, razminaem. Вливаємо воду, оцет, додаємо яйце, сіль і борошно, що залишилося. Замісити тісто і відставте його в холодильник на півгодини.
Чистим картошку, цибуля. Ріжемо кубиками.
Курку дрібно ріжемо, змішуємо з картоплею і цибулею. Додайте зіру і спеції.
Testo розділилася на дві частини. Розкачайте коржі тонко. Форму годі й змащувати, тісто досить жирне. Викладаємо корж тіста, потім начинку, зверху тістом закриваємо, щільно скріпіть краю і зробіть дірочку.
Відправляємо в духовку хвилин на 30-40 при температурі 200 градусів.
Готовий кубете з куркою і картоплею подаємо зі сметаною. Смачного!
Готовий кубете з куркою і картоплею подаємо зі сметаною. Смачного!