Суп з гречкою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування супу з гречкою і капустою, який я недавно знайшов в інтернеті. Суп виходить дуже смачним і корисним.
Пропоную вам простий рецепт приготування супу з гречки і капусти з фото. Головне в процесі приготування - не переварити суп. Цвітна капуста повинна залишатися трохи хрусткою, так буде набагато смачніше.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Бульйон - 3 L (м'ясної, курячий)
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Базилік сушений - За смаком
- Сіль - За смаком
Використовуємо приготований заздалегідь м'ясної або курячий бульйон. Якщо бульйону немає, готуємо його. У каструлю кидаємо нарізану і вимитий шматок м'яса або птиці і варимо його до готовності.
Додаємо нарізану кубиками картоплю в суп. Варимо 7-10 хвилин. Готуємо інші овочі.
Дрібно шаткуємо цибулю, чистим, моєму і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо на сковороді цибулю і моркву, поки цибуля не стане золотистим. Додаємо в бульйон.
Ретельно промиваємо кольорову капусту. Розриваємо на букетики. Кидаємо шматочки капусти в бульйон.
Нарізаємо помідори соломкою і додаємо в бульйон. Варимо 5-7 хвилин.