Суп з цвітної капусти з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Суп з цвітної капусти з плавленим сиром - відмінне обідню страву. Суп виходить густим і дуже ситним. Ніжний вершковий аромат не залишить нікого байдужим.
Перед вами - класичний рецепт приготування супу з цвітної капусти з плавленим сиром.
Приступимо до приготування:
1. В першу чергу відваріть до готовності кольорову капусту. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття і варимо в киплячій, підсоленій воді 7-8 хвилин.
2. Готову капусту пюріруйте блендером, додавши трохи бульйону і нарізаний плавлений сирок.
3. Посоліть і поперчіть блюдо.
4. Додайте ще бульйону і вершки, регулюючи густоту супу на свій розсуд, тобто. І бульйону, і вершків (або молока) можна додати більше або менше.
5. Поверніть суп на плиту і прогрійте до слабкого кипіння, щоб молоко або вершки приготувалися.
6. Після цього суп можна подавати, приправивши його крапелькою оливкової олії і грінками або крутонами. Відмінно підійдуть і сухарики.
Смачного!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Сирок Плавлений - 0, 5 штуки
- Курячий або овочевий бульйон - 200 мілілітрів
- Молоко або знежирені вершки - 100 мілілітрів
- Грінки - За смаком
- Сіль, чорний перець - - За смаком
Приступимо до приготування:
1. В першу чергу відваріть до готовності кольорову капусту. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття і варимо в киплячій, підсоленій воді 7-8 хвилин.
2. Готову капусту пюріруйте блендером, додавши трохи бульйону і нарізаний плавлений сирок.
3. Посоліть і поперчіть блюдо.
4. Додайте ще бульйону і вершки, регулюючи густоту супу на свій розсуд, тобто. І бульйону, і вершків (або молока) можна додати більше або менше.
5. Поверніть суп на плиту і прогрійте до слабкого кипіння, щоб молоко або вершки приготувалися.
6. Після цього суп можна подавати, приправивши його крапелькою оливкової олії і грінками або крутонами. Відмінно підійдуть і сухарики.
Смачного!