Рецепт Суп з цвітної капусти з плавленим сиром фото

Суп з цвітної капусти з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Сир , Кольорова капуста , Плавлений сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Суп з цвітної капусти з плавленим сиром - відмінне обідню страву. Суп виходить густим і дуже ситним. Ніжний вершковий аромат не залишить нікого байдужим.

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування супу з цвітної капусти з плавленим сиром.

Приступимо до приготування:

1. В першу чергу відваріть до готовності кольорову капусту. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття і варимо в киплячій, підсоленій воді 7-8 хвилин.

2. Готову капусту пюріруйте блендером, додавши трохи бульйону і нарізаний плавлений сирок.

3. Посоліть і поперчіть блюдо.

4. Додайте ще бульйону і вершки, регулюючи густоту супу на свій розсуд, тобто. І бульйону, і вершків (або молока) можна додати більше або менше.

5. Поверніть суп на плиту і прогрійте до слабкого кипіння, щоб молоко або вершки приготувалися.

6. Після цього суп можна подавати, приправивши його крапелькою оливкової олії і грінками або крутонами. Відмінно підійдуть і сухарики.

Смачного!

  • Цвітна капуста - 500 грам
  • Сирок Плавлений - 0, 5 штуки
  • Курячий або овочевий бульйон - 200 мілілітрів
  • Молоко або знежирені вершки - 100 мілілітрів
  • Грінки - За смаком
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
Перед вами - класичний рецепт приготування супу з цвітної капусти з плавленим сиром.

Приступимо до приготування:

1. В першу чергу відваріть до готовності кольорову капусту. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття і варимо в киплячій, підсоленій воді 7-8 хвилин.

2. Готову капусту пюріруйте блендером, додавши трохи бульйону і нарізаний плавлений сирок.

3. Посоліть і поперчіть блюдо.

4. Додайте ще бульйону і вершки, регулюючи густоту супу на свій розсуд, тобто. І бульйону, і вершків (або молока) можна додати більше або менше.

5. Поверніть суп на плиту і прогрійте до слабкого кипіння, щоб молоко або вершки приготувалися.

6. Після цього суп можна подавати, приправивши його крапелькою оливкової олії і грінками або крутонами. Відмінно підійдуть і сухарики.

Смачного!

Схожі рецепти