Рецепт Суп-пюре фото

Суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Крупи , Баранина , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Шурпа-маш - смачний і ситний суп з махаємо і рисом на м'ясному бульйоні з туркменської кухні. Готується блюдо на баранині і виходить дуже ситним. Воно може бути і супом, і другою стравою.

Опис приготування:

Ділюся з вами рецептом, як приготувати"Шурпу-маш" . У цьому варіанті супу бульйон готується на м'ясі, попередньо обжаренном до рум'яної скоринки. Потім додаються рис, маш і томатна заправка з пасерувати овочів. Маш додає шурпі ситність. Ці боби містять в собі багато мінералів і вітамінів. Вони відмінно підходять до будь-якої дієти. Готуйте з задоволенням і користю!

  • Баранина - 500 грам
  • Відмінно - 100 грам
  • Мал - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатне пюре - 100 мілілітрів (або свіжий помідор)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (кінза або петрушка)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - 1, 5 L
суп-пюре - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'ясо наріжте на кубики, овочі помийте. Мал промийте в холодній воді до її прозорості, залийте чистою холодною водою на 40 хвилин.
суп-пюре - фото крок 2
М'ясо обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Перекладіть його в каструлю з товстим дном, додайте лавровий лист, залийте гарячою водою і варіть протягом 40 хвилин.
суп-пюре - фото крок 3
Мал і маш промийте в прохолодній воді, відкиньте на сито. Додайте в каструлю рис, доведіть до кипіння, додайте маш. Варіть близько 20 хвилин до м'якості маша.
суп-пюре - фото крок 4
Цибуля, морква очистіть, наріжте дрібними кубиками. Пасеруйте овочі на розігрітій олії до м'якості.
Додайте томатне пюре, доведіть до кипіння і готуйте протягом 2 хвилин.
Надішліть в каструлю, provara 5 хвилин.
суп-пюре - фото крок 5
Подрібніть зелень, додайте в шурпу. Посоліть і поперчіть за смаком. Закрийте кришкою, provara 2 хвилини.
суп-пюре - фото крок 6
Подавайте шурпу-маш гарячої. Смачного!

Схожі рецепти