Сухарики в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, найпростіший спосіб приготувати сухарики - в мікрохвильовці. Смачні хрусткі ароматні сухарики до пива, до супу або до салату в мікрохвильовці ви приготуєте всього за кілька хвилин!
Цей рецепт приготування сухариків в мікрохвильовці дуже простий, я їм часто користуюся. І супчик з такими сухариками смачніше, і в салати їх можна додавати (наприклад, для Цезаря я їх роблю саме таким чином). Якщо додати часнику - то і з пивом в самий раз Та й просто зубки поточити, погризти замість насіння :). Тим, хто стежить за фігурою, теж стане в нагоді - адже вони корисніше свіжого хліба, та й приготовлені без зайвого жиру. За допомогою мікрохвильовки зробити сухарики в мікрохвильовці в домашніх умовах дуже легко, так що - готуйте!
- Хліб - 500 грам
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Приправа "магги" - 2 щіпки (або будь-яка інша на смак)
- Сухі спеції - 1-2 Щепоток (орегано, базилік або інші ваші улюблені)
Нарізаємо хліб невеликими кубиками і бажано одного розміру.
Розчиняємо у воді кубик спецій "маггі" і скроплюємо шматочки хліба цим розчином.
Солимо, посипаємо сухими травами і добре перемішуємо хлібець. Ставимо в мікрохвильовку і вмикаємо підсушуватися на 2-3 хвилини при потужності 800 ват. Після закінчення цього часу перемішуємо сухарі і знову включаємо мікрохвильовку ще на пару хвилин. Якщо сухарики не висохло - повторюємо процес. Все мікрохвильовки різні, тому потрібно домагатися необхідного результату шляхом проб.