Рецепт Ставрида смажена фото

Ставрида смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачна рибка - Stavrida. Пропоную вам посмажити ставриду. Це дешево, швидко і смачно.

Опис приготування:

Ви не знаєте, як приготувати ставриду смажену? Не біда, рецепт приготування ставриди смаженої дуже простий, і я поділюся їм з вами. Риба ця в основному невелика, і смажиться буде швидко. Головне - добре почистити рибу і при смаженні стежити, щоб не горіла борошно. А в іншому сподіваюся, що рецепт страви з фото допоможе вам. На гарнір до такої рибку в обід можна приготувати і рис, і картоплю, а на вечерю подати салат зі свіжих овочів. Смачної вам рибки!

  • Stavrida - 1-1, 5 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія для смаження - 150 мілілітрів
ставрида смажена - фото крок 1
Рибку необхідно почистити і випатрати. Потім її промиваємо і посипаємо сіллю. Ми залишаємо хвилин на 20-30, нехай Просолов.
ставрида смажена - фото крок 2
Поки риба лежала з сіллю, сіль розчинилася і вийшов розсіл. Перемішаємо рибку в цьому розсолі. Ставимо на вогонь сковорідок з маслом, порожній нагрівається. Насипаємо борошно на дошку або в тарілку і обвалюють кожну рибку в борошні.
ставрида смажена - фото крок 3
Сковорода з маслом нагрілася, викладаємо на неї рибу і смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки з обох сторін.
ставрида смажена - фото крок 4
Обсмажену рибу викладаємо на паперовий рушник або серветку - нехай піде зайве масло.

Схожі рецепти