Спагеті з морквою і арахісовим маслом
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування спагетті з морквою, цибулею, соєвим соусом і арахісовим маслом.
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і викласти макарони у велику миску.
Тим часом зробити арахісовий соус. У блендері змішати арахісове масло, часник, перець пластівцями, соєвий соус, оцет і кунжутне масло до отримання однорідної маси.
Нарізати огірок на дуже тонкі смужки. Викласти макарони у велику миску, перемішати з соусом, огірком і морквою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.
- Сіль - - За смаком
- Тонких спагетті - 450 грам
- Зубчики часнику - 1-2 штук
- Червоного перцю пластівцями - 1/2 чайних ложки
- Соєвого соусу - 1/3 склянки
- Рисового оцту - 1/3 склянки
- Кунжутного масла - 2 Ст. Ложки
- Англійська огірок - 1 штука
- Середніх моркви - 2 штуки
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і викласти макарони у велику миску.
Тим часом зробити арахісовий соус. У блендері змішати арахісове масло, часник, перець пластівцями, соєвий соус, оцет і кунжутне масло до отримання однорідної маси.
Нарізати огірок на дуже тонкі смужки. Викласти макарони у велику миску, перемішати з соусом, огірком і морквою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.
Тим часом зробити арахісовий соус. У блендері змішати арахісове масло, часник, перець пластівцями, соєвий соус, оцет і кунжутне масло до отримання однорідної маси.
Нарізати огірок на дуже тонкі смужки. Викласти макарони у велику миску, перемішати з соусом, огірком і морквою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.