Спагеті з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.
Пропоную приготувати спагетті з індичкою. Це просте, але в той же час смачне і ситне блюдо, підійде на обід або вечерю. Спробуйте, сім'я буде в захваті!
Опис приготування:
Інгредієнти абсолютно доступні, процес приготування не займе багато часу, а результат вас неодмінно порадує. В даному випадку я використовувала філе індички, але його з легкістю можна замінити і курячим. Взагалі, спагетті чудовий продукт, який можна комбінувати з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні пропоную спробувати дуже смачні спагетті з індичкою і сиром.
- Індичка - 500 грам (філе)
- Спагеті - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сир - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Спагеті опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть відповідно до інструкції на упаковці. Воду злийте, заправте спагетті рослинним маслом і перемішайте.
Філе наріжте невеликими шматочками, цибулю наріжте кубиками.
Обсмажте цибулю на сковороді до м'якості.
Додайте нарізану індичку, сіль і перець за смаком.
Готуйте періодично помішуючи на середньому вогні до повної готовності м'яса. В самому кінці додайте подрібнений ножем часник.
Обсмажте все разом пару хвилин, щоб часник віддав свій аромат.
Додайте спагетті. Перемішайте.
Спагеті з індичкою готові. Перед подачею посипте блюдо свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!