Рецепт Sous vasabi фото

Sous vasabi
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Лимон
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Соуси, До м'яса, До риби

Якщо вами запланований вечерю з смаженим м'ясом або запеченої на мангалі куркою, рибою, то спробуйте подати до столу соус васабі. Завдяки гострому смаку він прекрасно гармонує з м'ясними стравами.

Перед вами простий і легко запам'ятовується рецепт, використовуючи який можна дуже швидко зробити соус васабі. Для його приготування не буде потрібно багато часу. Всі інгредієнти просто змішуються між собою і не потребують спеціальної теплової обробки. Соус виходить гострим і чудово гармоніює з смаженим м'ясом, запеченої індичкою, куркою і будь-який інший птахом, приготовленої на мангалі або смаженої на сковорідці, і рибою. Можна подавати до шашлику. Для його приготування краще взяти майонез, який готувався вдома і натуральний йогурт без наповнювача та сторонніх запахів. Гострота соусу залежить від ваших уподобань і чудово регулюється за допомогою порошку васабі.

  • Wasabi - 2 чайних ложки (порошок)
  • Майонез - 100 грам
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Йогурт - 1 Склянка
Sous vasabi - фото крок 1
1. Для приготування соусу васабі візьміть свіжий імбир. Очистіть його. Натрій, скориставшись дрібної теркою.
Sous vasabi - фото крок 2
2. Візьміть натуральний йогурт. Вилийте його в зручну тарілку. Потім додайте до нього 1/4 частина соку з одного лимона. Все ретельно перемішайте.
Sous vasabi - фото крок 3
3. Тертий імбир з'єднайте з майонезом. Розмішайте і додайте в нього пару ложок порошку васабі на свій смак. Орієнтуйтеся на ступінь гостроти пасти. Потім змішайте все з соєвим соусом. Ретельно перемішавши всі інгредієнти, накрийте соус і помістіть його на час в холодильник.