Sous vasabi
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вами запланований вечерю з смаженим м'ясом або запеченої на мангалі куркою, рибою, то спробуйте подати до столу соус васабі. Завдяки гострому смаку він прекрасно гармонує з м'ясними стравами.
Перед вами простий і легко запам'ятовується рецепт, використовуючи який можна дуже швидко зробити соус васабі. Для його приготування не буде потрібно багато часу. Всі інгредієнти просто змішуються між собою і не потребують спеціальної теплової обробки. Соус виходить гострим і чудово гармоніює з смаженим м'ясом, запеченої індичкою, куркою і будь-який інший птахом, приготовленої на мангалі або смаженої на сковорідці, і рибою. Можна подавати до шашлику. Для його приготування краще взяти майонез, який готувався вдома і натуральний йогурт без наповнювача та сторонніх запахів. Гострота соусу залежить від ваших уподобань і чудово регулюється за допомогою порошку васабі.
- Wasabi - 2 чайних ложки (порошок)
- Майонез - 100 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1/4 штуки
- Йогурт - 1 Склянка