Рецепт Сніданок «Петушки» з яєць фото

Сніданок «Петушки» з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Гриби
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви з начинкою , Паштети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Чим прикрасити святковий стіл на Новий рік? Пропоную рецепт, як приготувати оригінальну легку закуску"Петушки" з яєць з грибним паштетом. Вони обов'язково здивують ваших дітей і до душі гостям!

Опис приготування:

Яйця, фаршировані грибним паштетом, у вигляді півника. Приготування цієї закуски не займе багато вашого часу. Вона виходить соковитою, легкої і ефектно виглядає на святковому столі. Не забудьте додати мускатний горіх в грибну піджарку. Він додасть особливий смак шампіньйонів.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яйця - 4 штуки
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Огірок - 1 штука (маленький)
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Капуста пекінська - 1-2 штук (лист)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
шведський & Quot; Петушки
Підготуйте інгредієнти: яйця відваріть круто. Огірок, листя пекінської капусти, зелень і гриби промийте холодною водою, обсушити паперовими рушниками. Цибулю і часник очистіть.
шведський & Quot; Петушки
Цибуля, часник і гриби подрібніть, приправити сіллю, поперчіть за смаком і додайте мускатний горіх. Обсмажте на розігрітій олії.
шведський & Quot; Петушки
Очистіть яйця від шкаралупи, відріжте 1/4 частина знизу. За допомогою ложки вийміть жовток.
шведський & Quot; Петушки
Жовтки, грибну піджарку, зелень і огірок подрібніть в блендері.
шведський & Quot; Петушки
Викладіть в салатниці по 1-2 листа пекінської капусти. Порожні білки нафаршіруйте грибним паштетом, залишився паштет викладіть поверх капустяного листя.
шведський & Quot; Петушки
Фаршировані яйця поставте на паштет, зробіть надрізи для гребінця і дзьоба. З болгарського перцю наріжте смужки для хвоста, дзьоб і гребінець, прикрасьте яйце, імітуючи півника. Для вічко візьміть бутони гвоздики.
"полянку" навколо півників прикрасьте зеленню і дрібно нарізаним солодким перцем.
Смачного!

Схожі рецепти