Сніданок «Петушки» з яєць
(покроковий рецепт з фото)
Чим прикрасити святковий стіл на Новий рік? Пропоную рецепт, як приготувати оригінальну легку закуску "петушки" з яєць з грибним паштетом. Вони обов'язково здивують ваших дітей і до душі гостям!
Яйця, фаршировані грибним паштетом, у вигляді півника. Приготування цієї закуски не займе багато вашого часу. Вона виходить соковитою, легкої і ефектно виглядає на святковому столі. Не забудьте додати мускатний горіх в грибну піджарку. Він додасть особливий смак шампіньйонів.
Приємних вам клопоту на кухні!
- Яйця - 4 штуки
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Огірок - 1 штука (маленький)
- Перець солодкий - 1 штука
- Капуста пекінська - 1-2 штук (лист)
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Цибуля, часник і гриби подрібніть, приправити сіллю, поперчіть за смаком і додайте мускатний горіх. Обсмажте на розігрітій олії.
Жовтки, грибну піджарку, зелень і огірок подрібніть в блендері.
Фаршировані яйця поставте на паштет, зробіть надрізи для гребінця і дзьоба. З болгарського перцю наріжте смужки для хвоста, дзьоб і гребінець, прикрасьте яйце, імітуючи півника. Для вічко візьміть бутони гвоздики.
"полянку" навколо півників прикрасьте зеленню і дрібно нарізаним солодким перцем.
Смачного!
"полянку" навколо півників прикрасьте зеленню і дрібно нарізаним солодким перцем.
Смачного!