Сніданок «морквини»
(покроковий рецепт з фото)
Після перегляду цього рецепта ви додасте в свій блокнот ще одне оригінальне блюдо, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати закуску "морквини", дуже просту, але неймовірно красиву закуску.
Завдяки безлічі красивих страв ми можемо прикрасити святковий стіл. Зробити це можна за допомогою такого блюда, як закуска "морквини" . Конуси у вигляді морквини, наповнені яєчної начинкою із зеленню, стануть дуже хорошим варіантом річного страви. Тісто, приготоване за цим рецептом, ви можете звернути і в формі звичайних кошиків і подавати з начинкою, але саме в вигляді морквин така закуска приверне увагу ваших рідних і гостей!
- Вершкове масло - 70 грам
- Борошно - 140 грам
- Сир - 50 грам
- Крем - 70-80 мілілітрів
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Майонез - 2-3 чайних ложок
- Часник - 1 зубчик

2. Замісити тісто і загорніть його в плівку. Залиште в холодильнику на 2 годину. Розкачайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте смужки шириною 2-2, 5 см і накрутіть їх на конуси.

4. Наповніть остиглі трубочки начинкою за допомогою кондитерського мішка і прикрасьте зеленню. Смачного!