Сніданок «морквини»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Після перегляду цього рецепта ви додасте в свій блокнот ще одне оригінальне блюдо, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати закуску"Морквини" , дуже просту, але неймовірно красиву закуску.
Опис приготування:
Завдяки безлічі красивих страв ми можемо прикрасити святковий стіл. Зробити це можна за допомогою такого блюда, як закуска"Морквини" . Конуси у вигляді морквини, наповнені яєчної начинкою із зеленню, стануть дуже хорошим варіантом річного страви. Тісто, приготоване за цим рецептом, ви можете звернути і в формі звичайних кошиків і подавати з начинкою, але саме в вигляді морквин така закуска приверне увагу ваших рідних і гостей!
- Вершкове масло - 70 грам
- Борошно - 140 грам
- Сир - 50 грам
- Крем - 70-80 мілілітрів
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Майонез - 2-3 чайних ложок
- Часник - 1 зубчик
1. Приготуйте тісто: сметану змішайте з томатною пастою. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з просіяного борошном, сушеної меленою паприкою і сіллю. Додайте томатну пасту.
2. Замісити тісто і загорніть його в плівку. Залиште в холодильнику на 2 годину. Розкачайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте смужки шириною 2-2, 5 см і накрутіть їх на конуси.
3. Випікайте основу в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Приготуйте начинку: нарізані кубиками яйця розімніть вилкою, натріть часник, додайте тертий сир, майонез і сіль.
4. Наповніть остиглі трубочки начинкою за допомогою кондитерського мішка і прикрасьте зеленню. Смачного!