Рецепт Сніданок «морквини» фото

Сніданок «морквини»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет
Страви з начинкою , Страви в тесті
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Після перегляду цього рецепта ви додасте в свій блокнот ще одне оригінальне блюдо, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати закуску"Морквини" , дуже просту, але неймовірно красиву закуску.

Опис приготування:

Завдяки безлічі красивих страв ми можемо прикрасити святковий стіл. Зробити це можна за допомогою такого блюда, як закуска"Морквини" . Конуси у вигляді морквини, наповнені яєчної начинкою із зеленню, стануть дуже хорошим варіантом річного страви. Тісто, приготоване за цим рецептом, ви можете звернути і в формі звичайних кошиків і подавати з начинкою, але саме в вигляді морквин така закуска приверне увагу ваших рідних і гостей!

  • Вершкове масло - 70 грам
  • Борошно - 140 грам
  • Сир - 50 грам
  • Крем - 70-80 мілілітрів
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Майонез - 2-3 чайних ложок
  • Часник - 1 зубчик
сніданок & морква
1. Приготуйте тісто: сметану змішайте з томатною пастою. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з просіяного борошном, сушеної меленою паприкою і сіллю. Додайте томатну пасту.
сніданок & морква
2. Замісити тісто і загорніть його в плівку. Залиште в холодильнику на 2 годину. Розкачайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте смужки шириною 2-2, 5 см і накрутіть їх на конуси.
сніданок & морква
3. Випікайте основу в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Приготуйте начинку: нарізані кубиками яйця розімніть вилкою, натріть часник, додайте тертий сир, майонез і сіль.
сніданок & морква
4. Наповніть остиглі трубочки начинкою за допомогою кондитерського мішка і прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти