Рецепт SMUZ з ​​Revenu фото

SMUZ з ​​Revenu
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
Овочі , Ревінь
Веганські страви
На сніданок
Напої
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Ревінь багатий вітаміном C, містить калій і кальцій, а ще сприятливо впливає на роботу органів травлення. Тому смузі з ревенем - це не тільки смачно, але ще й корисно!

Опис приготування:

До ревеню я пропоную додати абрикос і полуницю, виходить вдале смакове поєднання і приємна креязик консистенція. Замість чайного гриба можна використовувати фруктовий сік, наприклад, ананасовий, або звичайну воду. Абрикоси можна замінити на персик, манго або банан, щоб консистенція була кремовою. А детальніше, як приготувати смузі з ревенем, я розповім нижче.

  • Ревінь - 1-2 штук (стебло)
  • Абрикос - 2-4 штук
  • Полуниця - 50-70 грам
  • Чайний гриб - 1 Склянка
SMUZ з ​​Revenu - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
SMUZ з ​​Revenu - фото крок 2
Ревінь очистіть від жорстких волокон, потім наріжте на скибочки середнього розміру.
SMUZ з ​​Revenu - фото крок 3
З абрикосів видаліть кісточки.
SMUZ з ​​Revenu - фото крок 4
Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
SMUZ з ​​Revenu - фото крок 5
Smuzi з revenem готовий!

Схожі рецепти