SMUZ з Revenu
(покроковий рецепт з фото)
Ревінь багатий вітаміном C, містить калій і кальцій, а ще сприятливо впливає на роботу органів травлення. Тому смузі з ревенем - це не тільки смачно, але ще й корисно!
До ревеню я пропоную додати абрикос і полуницю, виходить вдале смакове поєднання і приємна креязик консистенція. Замість чайного гриба можна використовувати фруктовий сік, наприклад, ананасовий, або звичайну воду. Абрикоси можна замінити на персик, манго або банан, щоб консистенція була кремовою. А детальніше, як приготувати смузі з ревенем, я розповім нижче.
- Ревінь - 1-2 штук (стебло)
- Абрикос - 2-4 штук
- Полуниця - 50-70 грам
- Чайний гриб - 1 Склянка
Підготуйте всі інгредієнти.
Ревінь очистіть від жорстких волокон, потім наріжте на скибочки середнього розміру.
З абрикосів видаліть кісточки.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
Smuzi з revenem готовий!