SMUZ банана, апельсина і яблука
(покроковий рецепт з фото)
Ранок без смузі в моїй родині - рідкість. Його зробити завжди так просто і швидко, що навіть не віриться цього. Поєднання смаків і варіантів вражає. Давайте спробуємо ще один дуже смачний свіжий рецепт.
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати смузі з банана, апельсина і яблука. Окремо видавимо сік, який потім з'єднаємо з пюре. Ніякого цукру і меду я не додавала, але якщо любите послаще, то все в ваших руках. Консистенція виходить досить густий, її можна розбавити ще фруктовим соком або льодом.
- Банан - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Лід кубиками - 1 Склянка
1. Спочатку з апельсина вичавіть сік.
2. Яблука очистіть, а потім подрібніть в пюре.
3. У чашу для блендера викладіть пюре, банан, нарізаний шматочками, і влийте сік.
4. Також додайте лід.
5. Збийте інгредієнти до отримання єдиної консистенції. Насолоджуйтесь!