Рецепт Смачний «Наполеон» з заварним кремом фото

Смачний «Наполеон» з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Мені дуже подобається пекти багатошарові торти. Моєму чоловікові найбільше подобається в моєму виконанні"Наполеон" . Він виходить легким, повітряним, тане в роті. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Залишаю тут, як приготувати смачний домашній торт. Рецепт насправді дуже простий, і я думаю, що навіть починаюча господиня легко з ним впорається. Найголовніше в"Наполеона" - цей час на просочення. Найкраще залишити торт на ніч, щоб коржі повністю просочилися кремом і стали ніжними і м'якими.

  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 800-900 грам
  • Молоко - 300-350 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Порошок для випічки - 1/2 чайних ложки
  • Сиркова маса - 450 грам (крем)
  • Яйце - 2 штуки (крем)
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки (крем)
  • Молоко - 500 мілілітрів (крем)
  • Вершки 30% - 500 мілілітрів (крем)
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки (крем)
1
Розітріть м'яке вершкове масло з цукром в пишну і густу масу. Додайте яйце і добре перемішайте, потім потроху додайте молоко.
2
В окремій мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Додайте борошно в масло і замісити тісто.
3
Розділити тісто 4 частини, загорніть їх в харчову плівку і покладіть на 1 час в холодильник. Потім дістаньте 1 частина з холодильника і розділіть ще на 4 частини. Розкачайте тісто в кола і наколи трохи виделкою. Випікайте кожен корж при 180 градусах приблизно 5 хвилин. З рештою тестом зробіть те ж саме.
4
Поки коржі остигають, приготуйте крем. Яйця збийте з крохмалем. Слідкуйте, щоб не було грудок. Туди ж додайте 1/4 склянки молока. Перемішайте.
5
Час, що залишився молоко підігрійте. У тепле молоко тонкою цівкою додайте яєчну суміш і варіть, помішуючи, до загустіння маси. Додайте сирну масу. Остудіть пудинг.
6
Коли маса охолоне, збийте вершки з цукровою пудрою і змішайте їх з пудингом. Змастіть коржі кремом, сформуйте торт і залиште торт на 10-12 годин для просочення.
7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти