Слойки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати домашню випічку швидко і просто, тоді я розповім вам, як приготувати слойки з листкового тіста. Це дуже швидкий і найзручніший варіант приготування випічки.
Готові остиглі слойки посипте корицею і цукровою пудрою. Даний рецепт призначений для випічки в мультіпечі, але ви без зусиль приготуєте їх в духовці. Якщо вдома не виявилося протертою брусниці з цукром, то можете використовувати будь-яку протерту з цукром ягоду. Смачного!
- Тісто листкове - 350 грам (бездрожжевое)
- Яблуко - 1 штука
- Брусниця - 4 Ст. Ложки (протерта з цукром)
- Кориця мелена - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком

Тісто розкачати і наріжте квадратами. Яблуко очистіть від насіння і наріжте на 8 Dolek.

З квадратів тесту зліпите човники (шляхом ліплення 2 решт один до одного).

У кишеньку покладіть по ч.Л. Брусниці, а зверху - часточку яблука.

Готові слойки випікайте при 200 градусах приблизно 7-13 хвилин, до золотистого кольору.