Рецепт Слойки з листкового тіста з кремом «Патісьер» фото

Слойки з листкового тіста з кремом «Патісьер»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто , Молоко
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжний і неймовірно смачний заварний крем можна використовувати для різних кондитерських виробів. Їм можна прикрасити торт, наповнити тістечка або кошики. Тому пробуйте зробити смачний десерт.

Опис приготування:

Найскладніше в рецепті, як приготувати слойки з листкового тіста з кремом"Патісьер" , - це заварний крем. Щоб в ньому не утворилися грудочки, потрібно його помішувати протягом усього процесу. Готові слойки виходять хрусткими, а крем всередині - ніжний, солодкий і тягучий.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Крохмаль - 30 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Жовтки - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Молоко - 350 мілілітрів
слойки з листкового тіста з кремом
1. Для приготування крему в мисці змішайте 50 г пісочний, крохмаль і дрібку ваніліну.
слойки з листкового тіста з кремом
2. Додайте 100 мл молока, перемішайте, а потім відправте в крем жовтки.
слойки з листкового тіста з кремом
3. У каструлю відправте залишок молока і 50 г пісочний. На повільному вогні доведіть до кипіння. Тонкою цівкою влийте гаряче молоко в крем, постійно його помішувати.
слойки з листкового тіста з кремом
4. Потім перелийте суміш назад в каструлю і на повільному вогні варите до загусання, енергійно помішуючи. Готовий крем перекладете в інший посуд, накрийте плівкою і чекайте, поки він охолоне.
слойки з листкового тіста з кремом
5. Листкове размороженное тісто наріжте на квадрати 10*10 см і товщиною 5 мм. Зробіть надрізи, як на картинці.
слойки з листкового тіста з кремом
6. Викладіть в центр квадрата крем, з'єднайте два протилежних куточка тесту. Попередньо змочіть куточки водичкою.
слойки з листкового тіста з кремом
7. Викладіть слойки на Пекарській папір. Випікайте при температурі 200 градусів 20 хвилин. Готові слойки присипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти