Рецепт Крем «Патісьер» фото

Крем «Патісьер»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Молоко
Рецепти для схуднення
На полуденок
Солодке, Десерти

Крем "патісьер" - це той же заварний крем, але його особливість полягає в тому, що готується він на крохмалі. За консистенцією він виходить ніжнішим.

Це ніжний крем можна використовувати для наповнення тістечок. Наприклад - еклерів. Можна перешаровуються торти. А можна просто подати як десерт, прикрасивши шоколадом або ягодами.

  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - 1 Щепоток
  • Вершкове масло - 100 грам
крем
Змішайте в одній чаші яйця, крохмаль, ванілін і німого молока.
крем
В іншій чаші доведіть до кипіння решту молока з цукром.
крем
Потім, постійно заважаючи, перелийте молоко в яєчну суміш.
крем
Поверніть крем на плиту і, помішуючи, доведіть до густоти.
крем
Додайте вершкове масло. Перемішайте, щоб воно розтануло. Готовий крем охолодіть.
крем
Смачного!

Схожі рецепти