Слойки з курячої начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я готувала слойки з вареного курячого м'яса, перемеленого і підсмаженого з цибулею. Вийшло просто супер! Дуже смачні слойки з курячої начинкою, спробуйте приготувати і ви!
Слойки з сирим фаршем виходять неймовірно смачними! Коли під час трапези начинка пускає сік, слойки виходять з дуже соковитою начинкою, схожою на чебуреки. Повітряні, хрусткі смачні слойки, приготування яких займе зовсім небагато часу.
- Листкове тісто - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Куряче філе - 450 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Koriandr - 2 чайних ложки (мелений)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Розкачайте лист тіста, розділіть його на кілька порційних квадратиків.
2. Подрібніть на дрібні шматочки куряче філе, цибуля, помідор і приправте суміш куркумою, koriandrom, сіллю і перцем за смаком. Налийте в начинку рослинне масло і перемішайте. Начините тісто і сформуйте пиріжки.
3. На деко для випікання розмістіть пиріжки, змастіть їх сирим яйцем.
4. Випікайте слойки при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин.