Рецепт Слойки з курячої начинкою фото

Слойки з курячої начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Листкове тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я готувала слойки з вареного курячого м'яса, перемеленого і підсмаженого з цибулею. Вийшло просто супер! Дуже смачні слойки з курячої начинкою, спробуйте приготувати і ви!

Опис приготування:

Слойки з сирим фаршем виходять неймовірно смачними! Коли під час трапези начинка пускає сік, слойки виходять з дуже соковитою начинкою, схожою на чебуреки. Повітряні, хрусткі смачні слойки, приготування яких займе зовсім небагато часу.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Куряче філе - 450 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Koriandr - 2 чайних ложки (мелений)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
слойки з курячої начинкою - фото крок 1
1. Розкачайте лист тіста, розділіть його на кілька порційних квадратиків.
слойки з курячої начинкою - фото крок 2
2. Подрібніть на дрібні шматочки куряче філе, цибуля, помідор і приправте суміш куркумою, koriandrom, сіллю і перцем за смаком. Налийте в начинку рослинне масло і перемішайте. Начините тісто і сформуйте пиріжки.
слойки з курячої начинкою - фото крок 3
3. На деко для випікання розмістіть пиріжки, змастіть їх сирим яйцем.
слойки з курячої начинкою - фото крок 4
4. Випікайте слойки при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин.

Схожі рецепти