Рецепт Слойки з фаршем фото

Слойки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Літні , Десерт
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хрусткі і соковиті слойки з м'ясним фаршем для коханого чоловіка. Смачна і швидка в приготуванні випічка.

Опис приготування:

Слойки з фаршем смачні і в холодному, і в гарячому вигляді. Моїм чоловікам такі слойки дуже подобаються - адже тесту в таких пиріжках практично немає. Начинка в гарячих слойки соковита і ароматна, тісто легке і хрустке. Холодні пиріжки вже не настільки соковиті, адже сік вбирається тестом. Але холодні вони теж смачні. У моєму будинку такі слойки нарозхват і така випічка ніколи не залежується. Приготувати слойки з фаршем у цій простому рецептом не складе труднощів нікому. Тим більше, якщо у вас є готове листкове тісто. Сподіваюся, що рецепт приготування слоек з фаршем з фото допоможе вам в приготуванні цього виду випічки. Смачного!

  • Фарш - 400 грам (будь-який - свинячий, яловичий, курячий, змішаний)
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Яйця - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
слойки з фаршем - фото крок 1
Готуємо начинку для слоек. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками і злегка приминає, щоб пустив сік. Часник дрібно подрібнюємо. Додаємо підготовлені цибулю і часник в фарш.
слойки з фаршем - фото крок 2
Посипаємо сіллю, перцем. Можна додати сухі ароматні трави. Ретельно перемішуємо начинку.
слойки з фаршем - фото крок 3
Готове листкове тісто злегка розгортає і нарізаємо на квадрати. Сторони квадратів - від 8 до 10 см. З квадратиків такого розміру вийдуть невеликі й акуратні слойки.
слойки з фаршем - фото крок 4
Викладаємо начинку на квадратики тіста.
слойки з фаршем - фото крок 5
І починаємо ліпити слойки. Їх можна робити різними за формою. Можна ось такими конвертиками.
слойки з фаршем - фото крок 6
А можна просто трикутниками. Найголовніше - добре защипувати краю. Інакше при випічці сік від начинки буде витікати.
слойки з фаршем - фото крок 7
Викладаємо слойки на деко і змащуємо збитим яйцем. Деко можна присипати борошном або злегка змастити олією. А можна застелити папером для випічки, що найзручніше. Потім не доведеться мити деко.
слойки з фаршем - фото крок 8
Слойки трикутної форми злегка надрезаем по верху - щоб виходила пара. Але розрізи не потрібно робити занадто великими. Випікаються пиріжки в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 25-30 до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти