Сирно-черемховий суфле
(покроковий рецепт з фото)
Суфле виходить дуже ніжним, а Черемхова борошно надає йому неповторний аромат. Пригощайтеся!
Суфле - це аналог запіканки, але набагато ніжніше за рахунок введення в нього густий манної каші. Це суфле прекрасно урізноманітнює вашу колекцію сирних запіканок. Чим свіже Черемхова борошно, тим сильніше буде аромат. Форму потрібно змастити маслом і обсипати манкою, це полегшить виймання запіканки. Смачного!
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сир жирний - 400 грам
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Борошно Черемхова - 2 Ст. Ложки
- Яєчний білок - 3 штуки
- Яєчний білок - 3 штуки
- Сіль - За смаком
Складові.
Доведіть молоко до кипіння, приправити сіллю, всипте манку і заважайте до загустіння. Зніміть з вогню і остудіть.
Змішайте кашу, жовтки, цукор, сир і черемуховую борошно.
Збийте охолоджені білки до твердих піків і акуратно перемішайте з сирною масою.
Покладіть масу в змащену форму 18*18 і розрівняйте. Запікайте при t = 170 приблизно 30-40 хвилин, до готовності. Остудіть.
Смачного!