Рецепт Сирно-черемховий суфле фото

Сирно-черемховий суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Манька
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Суфле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Суфле виходить дуже ніжним, а Черемхова борошно надає йому неповторний аромат. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Суфле - це аналог запіканки, але набагато ніжніше за рахунок введення в нього густий манної каші. Це суфле прекрасно урізноманітнює вашу колекцію сирних запіканок. Чим свіже Черемхова борошно, тим сильніше буде аромат. Форму потрібно змастити маслом і обсипати манкою, це полегшить виймання запіканки. Смачного!

  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сир жирний - 400 грам
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Борошно Черемхова - 2 Ст. Ложки
  • Яєчний білок - 3 штуки
  • Яєчний білок - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
сирно-черемховий суфле - фото крок 1
Складові.
сирно-черемховий суфле - фото крок 2
Доведіть молоко до кипіння, приправити сіллю, всипте манку і заважайте до загустіння. Зніміть з вогню і остудіть.
сирно-черемховий суфле - фото крок 3
Змішайте кашу, жовтки, цукор, сир і черемуховую борошно.
сирно-черемховий суфле - фото крок 4
Збийте охолоджені білки до твердих піків і акуратно перемішайте з сирною масою.
сирно-черемховий суфле - фото крок 5
Покладіть масу в змащену форму 18*18 і розрівняйте. Запікайте при t = 170 приблизно 30-40 хвилин, до готовності. Остудіть.
сирно-черемховий суфле - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти