Рецепт Черемховий торт фото

Черемховий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже ніжний і оригінальний торт!

Опис приготування:

Для початку молоко довести до кипіння і залити їм черемху приблизно на 2 годину, перемішавши при цьому. Тим часом цукор розтерти з яйцем до білого кольору, потім додати черемху і перемішати все разом. Додати туди ж борошно і розпушувач і замісити тест, яке повинно бути не дуже густим. Тісто розділити на 2 частини і по черзі спекти коржі при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин. Для крему слід збити сметану і цукор. На перший корж викласти цей крем, потім другий корж і знову змастити все кремом. Прикрасити можна на власний смак.

  • Мелена черемха - 150 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Цукор - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 2 чайних ложки (або 1 ч.Ложка гашеного соди)
  • Борошно - 150-200 грам
  • Крем - 400 грам
Для початку молоко довести до кипіння і залити їм черемху приблизно на 2 годину, перемішавши при цьому. Тим часом цукор розтерти з яйцем до білого кольору, потім додати черемху і перемішати все разом. Додати туди ж борошно і розпушувач і замісити тест, яке повинно бути не дуже густим. Тісто розділити на 2 частини і по черзі спекти коржі при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин. Для крему слід збити сметану і цукор. На перший корж викласти цей крем, потім другий корж і знову змастити все кремом. Прикрасити можна на власний смак.

Схожі рецепти