Черемховий торт
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний і оригінальний торт!
Для початку молоко довести до кипіння і залити їм черемху приблизно на 2 годину, перемішавши при цьому. Тим часом цукор розтерти з яйцем до білого кольору, потім додати черемху і перемішати все разом. Додати туди ж борошно і розпушувач і замісити тест, яке повинно бути не дуже густим. Тісто розділити на 2 частини і по черзі спекти коржі при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин. Для крему слід збити сметану і цукор. На перший корж викласти цей крем, потім другий корж і знову змастити все кремом. Прикрасити можна на власний смак.
- Мелена черемха - 150 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Цукор - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 2 чайних ложки (або 1 ч.Ложка гашеного соди)
- Борошно - 150-200 грам
- Крем - 400 грам
Для початку молоко довести до кипіння і залити їм черемху приблизно на 2 годину, перемішавши при цьому. Тим часом цукор розтерти з яйцем до білого кольору, потім додати черемху і перемішати все разом. Додати туди ж борошно і розпушувач і замісити тест, яке повинно бути не дуже густим. Тісто розділити на 2 частини і по черзі спекти коржі при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин. Для крему слід збити сметану і цукор. На перший корж викласти цей крем, потім другий корж і знову змастити все кремом. Прикрасити можна на власний смак.